Giriş
(3)

kulak üstü kulaklık tavsiyesi verebilecek var mı?

batsheva
(0-60)tl arasında bakıyorum. fiyat aralığından anlaşılacağı üzere hayvani bir performans aramıyorum. toplu taşımada dışarının sesi çok gelmesin, benim dinlediğim müzik de dışarıya çok gitmesin, normal kulaklıklardaki ses kaybı olmasın falan. müzik olarak da öyle hayvani bass içeren bir şeyler dinlem
(0-60)tl arasında bakıyorum. fiyat aralığından anlaşılacağı üzere hayvani bir performans aramıyorum. toplu taşımada dışarının sesi çok gelmesin, benim dinlediğim müzik de dışarıya çok gitmesin, normal kulaklıklardaki ses kaybı olmasın falan. müzik olarak da öyle hayvani bass içeren bir şeyler dinlemiyorum. kulak üstü önceliğim ama kulak içi tavsiyesine de açığım. 50tl civarı iyi olur. teşekkürler şimdiden
0
batsheva
(23.09.13)
kefilim ürüne:
www.elmasepeti.com
0
norek
(23.09.13)
philips SHL1700 iyi bir performans ürünü.suni deri ve kulağı tamamen kapatıcı olmadığı için uzun kullanımda rahatsızlık vermiyor(terletme tahriş).dar sahnede iyi bir performansı var.bass bence de gereksiz bir kriter ama bası iyi.geniş sahne bu fiyat aralığında pek işe yaramayacağı için dar sahne.

dışarıya ses verme ihtimalini çok bilmiyorum fakat onu ayrıca bi araştır zira ben evde kullanıyorum.kibar görünümü de outdoora gidiyor.ses yüksekliği de çok iyi.
0
aşksız prens
(23.09.13)
Daha ziyade outdoor için düşünüyorum. İkisine de bakiyim bugün yarın:)
0
🌸batsheva
(23.09.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.