[]

ucuz tonbalığı pahalı ton balığı

aralarında marka değerinden başka farklar var mı sizce besin değeri vs. gibi




 
besin degeri cok fark etmez bence ama kullandiklari yag farkli olur, o da tadi etkiler.


  • sendelemeden  (22.09.13 23:44:17) 
Valla Bim'in ton balıkları cillop. Gidip ne diye Dardanel'e o kadar para bayılayım?


  • buff  (22.09.13 23:48:13) 
ton balıkları üç kalite paketlenir.

ton balığı ziyadesiyle büyük bir balıktır. böyle palamut balığı dilim dilim yapılır ya hani öyle dilimlenir. bu dilimleme esnasında her şey mükemmel olmaz tabii.

kusursuz çıkan dilim en kalitelisidir. bütün dilim diye satılır. www.bitiklagelsin.com

dilimlerken parçalanan balıklar elbet çöpe atılmaz. bunlar da iri parçalı olarak satılır. ikinci kalite diyebiliriz. www.yoremgida.com

dilimlerken iyice ufalanan, parçalanan balıklar, ya da ne bileyim makinenin bıçağında kalan kırıntılar da atılmaz, onlar da kıyılmış, büfe tipi, sandviçlere falan konsun diye satılır. en düşük kalitedir. www.kamberaga.com

balık aynı balık, işlenişi farklı. alırken bakın üstüne ne yazıyor diye.

aynı markanın bile bu üç kategoride balığı olabilir. ya da pahalı olan marka bütün dilim satıyor iken ucuz dediğinizinki kıyılmış olabilir.
  • kibritsuyu  (22.09.13 23:48:33 ~ 23.09.13 10:53:25) 
Besin değerini bilemeyeceğim ama bi keresinde bir markanın promosyonu zannedip yanlışlıkla başka bir markanın ucuz yollu bi ton balığını almıştım. Tat farkı çok fazlaydı ve çok zorlanarak bitirebilmiştim, diğer kutuları da kuşlara verdim.


  • pandispanya  (22.09.13 23:49:49 ~ 23:50:10) 
bence de fark yok. En güzeli kalbim ton balığıdır bu arada.


  • orhan tv  (22.09.13 23:50:42) 
askerde verirlerdi şimdi markasını hatırlayamadım ama tadı süperdi. hele birde arazide yol güvenliği alırken veya üs bölgesi güvenliği alırken ateş yakar ısıtırdık yağını biraz döküp nar gibi kızartırdık offf tadından yenmez canım çekti yav gece gece açık marketteyok gidip alayım :D biminkini deneyeceğim bir türlü kısmet olmuyor ama dardanel ton güzel yiyorum arada fakat askerde o adını unuttuğum marka da aynı kalite ve lezzete sahipdi. çok fark olacağını sanmam.


  • odiyus  (22.09.13 23:51:46 ~ 23:52:53) 
daha bu akşam şok'tan ton balığı alırken bi ucuzuna bi pahalısına baktım, o an birbirlerinden ne farkı vardır acaba diye düşündüm falan, sonra denemek için ucuzunu aldım.


  • eyyor  (23.09.13 00:47:48 ~ 00:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.