[]

takip ettiğiniz Ekonomistler?

kimler?

ben şuan birtek mahfi eğilmez'i takip ediyorum.


 
yigit bulut


  • partizan  (22.09.13 18:48:06) 
sdfghgfdsad mahfi egilmez ne zamandan beri ekonomist sayiliyor ya. maliyeci adamdan iktisatci olmaz.

turkiye'deki ekonomi kose yazarlarindan hicbiri su an makroiktisatin son durumunu bilmiyor, anlamaya yetecek matematik bilgisine sahip degil. fatih ozatay takip etmeye calisiyor ama anlamiyor falan. turkce bilip olaylari guncel bilimsel araclarla aciklamak icin yeterince makro teori bilenler de -ki tum turkiye'de toplam 50 kisi cikmaz- akademik makale yaziyor kose yazisi yerine.
  • sendelemeden  (22.09.13 18:51:54) 
uğur civelek, mustafa sönmez ve sol gazetesindeki ekonomist adını unuttum.


  • gpaxful  (22.09.13 19:24:59 ~ 19:25:31) 
ekonomist, iktisatçı, maliyeci kavramlaştıramamış olabilirim ama birtakım şeyler hakkında mahfi hocanın yazıları sayesinde yorum yapabiliyorum.
bu tarz öneriler istemiştim, laf çarpmak yerine...

  • Tyler89  (22.09.13 19:32:10) 
o zaman soyle diyeyim, birinci sinifta makro alirken hoca mahfi egilmez'in bir yazisini verip "hatalarini bulunuz" demisti.


  • sendelemeden  (22.09.13 19:33:50) 
öztin akgüç - cumhuriyet

the economist dergisi de güzel makaleler yayınlıyor, takip etmek şart gibi iktisatla ekonomiyle ilgiliysen
  • passion rules the game  (22.09.13 19:57:13) 
ali ağaoğlu

not: inşaatçı olan değil.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (22.09.13 20:12:33) 
ercan kumcu


  • i'm a dreamer  (22.09.13 20:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.