[]

MP3 çalar önerisi istiyorum

Sevgili audiophile arkadaşlar, bugün bana optimum mp3 çaları buluyoruz. bütçe max:200TL civarı. İçinden kaliteli bir kulaklık çıkacaksa kulaklık fiyatını üzerine ekleyebiliriz. Kafamda sansa clip+ var, onunla karşılaştırmasını yapabilirseniz alnınızdan öperim.

1.öncelikle cebimde ikinci bir telefon taşımak istemiyorum o yüzden küçük olsun.

2.ses kalitesi çok önemli, en süper ses kalitesini istiyorum. minibüsün, metronun sesi müziği bastırmasın istiyorum. dinlediğim tarzlar hard rock, heavy metal, blues, fusion. yani güp güp bas yerine daha dengeli frekanslara sahip olmalı.

3.playlist özelliği olursa iyi olur.

4.usb ile şarj olsun, sansa fuze gibi saçma sapan şeylerle uğraştırmasın, aynı şekilde bilgisayardan direkt dosya atabileyim, itunes'la falan uğraştırmasın.

5.video izlemeyeceğim o yüzden video özelliği olmasa da olur ama diğer özellikleri karşılıyorsa menüde rahat gezinmek için kullanılabilir.

6.Amfi falan uğraşmak istemiyorum o yüzden kendi sesi yeterli olsun.

7.Şarjı uzun gitsin.

edit: FLAC dosyalarını oynatması artı puan olur.

 
Sansa Clip+


  • jesterdvine  (22.09.13 16:02:55) 
sony diyorum başka şey demem.
aldığım günden beri tek bir gün bile pişman etmedi. benim kullandığım model s-755

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (22.09.13 16:07:11) 
sony +1


  • yarin bos musun  (22.09.13 16:12:54) 
creative zen xfi2
boyutu belki kriterlerinize uymaz, bilemedim.

  • kirk karaktere sigmayacak adam  (22.09.13 16:43:17) 
yalnız dediğin herşey sansa fuze da daha iyi şekilde var da neden sansa fuze gibi saçma sapan şeyler demişsinki.clip+ ile hiçbir farkı yok.şarjı daha uzun kullanımı daha kolay ama sen bilirsin yinede.


  • enginornek  (22.09.13 16:45:07) 
@enginornek fuze'un şarj kablosu çok saçma sapan kendisine özel bir şey. kaybetsem veya bozulsa yenisini bulmak zor, veya akşam bir arkadaşımda kalsam şarj edemem. ama mini usb olduğunda herkesin evinde var.

fuze ses kalitesi olarak clip+'la karşılaştırırsak nasıldır?
  • r_u_h  (22.09.13 16:49:43) 
bende fuze var,şarjı clipten uzun gider flac çalar,yön tuşları yerine makarası vardır aydınlatmalıdır,playlist hiç kullanmadım,ses kalitesi biraz daha iyi diyen var.ve rockbox denen zırva ile daha çok eq yarı yaparsın.ekran büyük olduğundan daha kolay kullanım.geçen satayım dedim alıcı bile çıktı sonra kıyamadım vazgeçtim.


  • enginornek  (22.09.13 16:56:54) 
sansa clip+, fuze ve sony s755 dedik iyi güzel de bunları satan yer bulamıyorum :(


  • r_u_h  (22.09.13 17:56:26) 
sony bilmem ama sansa fuze ve clipler ses kalitesi acisindan benim icin hayal kirikligi oldu. hemi de fiio e6 kullanmama ragmen. o zaman ayfonun kalitesini anladim cidden. sana tavsiyem ipod touch alip flac player appini indirmen, nacizane. ucretsizi vardi galiba appin olmadi 25ppden indirirsin.

he ama benim dedigim kulaklikla da alakali; oyle cok asmis bi kulakligin yoksa mesela clip+ isini gorur tabi ki.
  • cassidy fairylady  (22.09.13 18:46:10) 
@cassidy ipod'un bi tıslama gibi bir şeyi var her neyse o işte kulak ağrıtıyor, ayrıca sony ericson w810i'den aldığım sesin yanında çok yapay kalıyor ipodların sesi.


  • r_u_h  (22.09.13 18:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.