[]

oofff başım

merhabalar;dün sabahtan beri başım çok kötü ağrıyor hatta zonkluyor dün akşam 8 gibi parol içtim biraz dindi fakat gece uyutmadı ne yapsam da geçirsem nasıl bir ilaç içsem, ocağınıza düştüm.

not: mideden operasyon geçirdğim için aspirin gibi kanı sulandıran ilaçlar yasak

teşekkürler.

 
dostum baharatçılarda yılan dili diye bir ot var onu tavsiye ediyorum. ayrıca bıttım kahvesi. birebir gelir. geçmiş olsun


  • suskunçocuk  (02.04.09 10:38:41) 
majezik bu tip durumlarda en etkili ağrı kesicidir diye biliyorum. kanı sulandırıp sulandırmadığı hakkında bilgim yok ama.


  • hevipeyra  (02.04.09 11:12:32) 
Geçmiş olsun.

Parasetamol dışındaki ağrı kesicilerin çoğu mideni feci halde mahvedecektir. Kiraz sapı diyeceğim ama o da mideni tahriş eder. Şakaklardan geçen damarların üzerinden baskı yapacak bir şeyle sarabilirsin. Biraz dindirir. Hafif hafif su iç...

En makbulü baş ağrının nedenini bulup bunu yok etmen. Migrensen migrenini tetikleyen unsurları takip et. Sinuzit ise çarşamba sabahtan itibaran tetiklenmesi doğal. Bir sinüzit hastası olarak dün sabah benim de başım ağrıyordu. Nem oranı arttı ve hava dün değişti. Tabi beni de bitirdi. Şu an Kuzey yönünde 23 hızında km/saat ile esiyormuş. Hızını bilmiyorum ama sanki beynimin içinden esiyordu sabah.


Şimdi daha iyi gerçi.
  • Kazmapolitan  (02.04.09 11:57:55) 
eğer baş ağrıları inanılmaz boyutta ve periyodik ise : cluster headache ya da küme tipi başağrılarını araştırmanı tavsiye ederim.

bu baş ağrısı türünde, ağrı kesiciler etki etmez. tek çözüm o-pur gibi tek kullanımlık oksijen tüplerinden yaklaşık 8 lt solumaktır. o zaman ağrı sızı kalmaz.
  • kenny  (02.04.09 18:30:40) 
eğer baş ağrıları inanılmaz boyutta ve periyodik ise : cluster headache ya da küme tipi başağrılarını araştırmanı tavsiye ederim.

bu baş ağrısı türünde, ağrı kesiciler etki etmez. tek çözüm o-pur gibi tek kullanımlık oksijen tüplerinden yaklaşık 8 lt solumaktır. o zaman ağrı sızı kalmaz.
  • kenny  (02.04.09 18:30:41) 
çin yağı. haricen kullanınız.
ama bazı markalarınki sulandırılmış nane şekeri gibi. etiketinde china oel yazan bi marka var onu tavsiye ederim.

  • emuncipation  (03.04.09 04:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.