[]

kilo vermek - yuz cokmesi

2-3 aydir haftada 2-3 kez hafif tempoda kosmaya basladim. Amacim ozellikle yuzumden kilo vermek. Zaten kilom 70-71 falan. Kosmanin disinda yediklerimi az da olsa azalttim ve kahvalti haric ekmek yememeye basladim. Bu arada 6 km civari kosup 6 km kadar da yuruyorum. Gobekten kilo vermeme ragmen yuzumden pek bir kilo vermedim. Son 2-3 haftadir etraftan yuzumun coktugunu soylemeye basladilar fakat ben bir degisiklik sezemedim. Soruma gelirsek yuzden kilo vermenin bir yolu var midir? Yukarida bahsettigim sekilde kosarak yuzde cokme olusur mu? Kosuyu birakip bir uzmandan, doktordan mi yardim mi alayim? uzman olarak anca devlet hastanelerindeki doktorlara gidebilirim. Onlar faydali olur mu? Yardimci olursaniz cok sevinirim cunku cevremdekilerin soyledikleri yuzunden triplsre girdim valla:)




 
Bölgesel kilo verme diye bir şey yoktur. Eşit şekilde yağ gider vücudundan. Benim bildiğim kilo vermeye başladığın zaman ilk yüzünden belli olur sanırım yüzdeki yağlar ya da şişlik iniyor en son da göbek erir. En zoru da göbeği eritmek. Erkeklerin aldığı kilolar genelde göbeğe gider kadınlarınki ise kalça bölgesinde toplanır diye biliyorum. Bende 74 kg idim spora başladığım zaman ve 3 ay oldu 68 kg ya düştüm. Kendime aynada bakıyorum ama pek bişey değiştiğini fark edemiyorum ama etrafımdakiler yüzden ve göbekten kilo vermişsin diyorlar. Benim amacımda göbeği eritmek idi. O yüzden kardio ya avanmıştım genelde. Bu işin formulü sağlam beslenme ve yediğinden çok kalori harcamandır. Sabah kahvaltını mutlaka protein ağırlıklı ve sağlam yap. Örneğin 4 tane yumurta haşla ama sarısını yeme sadece beyazını ye. Yanında lor peyniri ne bilim yeşil çay ve proteini çok olan yiyecekler olsun. Öğlende tavuk göğsü haşla. Tavuk göğsü derken tatlıdan bahsetmiyorum tavuğun göğüs bölümü haşlat ye çok protein veriyor. Akşam 8 den sonrada bişey yeme. Aralarda meyve yiyebilirsin. Bu işin yüzde 75 i beslenme yüzde 25 i spordur diye belirtiyorum.


  • hasanli  (21.09.13 21:29:37 ~ 21:30:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.