[]

sağlıkta okuyan kızlar neden

çok verici oluyor? alay, dalga falan değil aslında toplumsal bir olayı merak ettiğimden soruyorum. çok dikkat ediyorum ne zaman böyle verici muhabbetler dönse ya da ölümler, intiharlar olsa, hamilelikler sağlık meslek olsun, ne biliyim hemşirelik olsun hep buralardan oluyor?

var mı bunun bir cevabı?


 
valla böyle bir tespiti ilk defa duyuyorum ama cevabı çok fazla kız öğrencinin yan yana okuması olabilir.


  • basond  (21.09.13 19:48:23) 
girmesi, okuması, mezun olunca iş bulması en rahat bölümler. kız bölümleri -birbirlerine nispet yapanı çok, dönen dedikodunun haddi hesabı yok. Bi de ne biliyim...hiç dil kursuna giden hemşirelk öğrencisi görmedim ben, kendilerini geliştirmek gibi bir dertleri yok, el boşluğundan herhalde.


  • niye ama  (21.09.13 19:51:33) 
hayatımda duydugum en saçma genelleme


  • dafuq  (21.09.13 20:00:37) 
niye ama'ya katılıyorum. hemşirelikte mesela güzel olmak, makyajlı olmak, bakımlı olmak gibi gelenekler var. hemşire denince akla ilk gelen güzel olması. artık nasıl bir fantazi aracı olarak gelmişse hemşirelik, öyle devam ediyor. o yüzden bir yarış içindeler ve götlerinin kalkık olması normal.


  • baldur2  (21.09.13 20:14:18) 
Ucuncuye yazıyorum, ıkı kez yazdım gıtmedı. Bu mobıle compu bır care bulsun.
Sımdı o verıcı lafını ederken ıyı dusunmek lazım. Kafalar alacak verecek hesabı ıle calısıyorsa, sevgılı valıdenız de babanıza vermıs olacak kı sız peydah olmussunuz. Bu bır. Sonra bır kadının bu trerbıyesızlıge ortak olup rasyonelıze etmeye calısması, bunların lafa zaten bos, ıs gucyok ona buna verıyor demesı daha buyuk terbıyesızlıktır, verıcı dedıgınız kafası bos her bır hemsıreye karsılık oyle olmayan, bu ne demekse artık, on hemsıre gosterırım sıze. Soruna da cevap olsun bellı meslek gruplarına aot bu tur yakıstırmalar sapkın fasıst erkek kafasıdır. Bunun kurt kadınlar verıyormus, almanlar verıyormus , cıngeneler verıyormus versıyonları var. Hıc farkını yok.

  • atmacaged  (21.09.13 20:22:49) 
%99 hanım kökenli vatandaşlarımızdan oluştuğu için o bölümler olabilir. mesela mühendis hanımlarda da hamilelik mamilelik olayları pek yansımaz. zaten nasıl yansısın hanım kökenli mühendis parmaktan az. 10 hanımdan 1'inin başına bu iş geliyorsa mühendishanede 1 hastahanede 10 hanımın başına gelir bu iş.


  • repins  (21.09.13 20:31:18) 
kusura bakma da kendi hemşire fantezini millete maletme.ayrıca bu toplumsal bir sorunumuz değil,belki senin kendi sorunundur.fantezine sağlık.


  • rock n roll  (21.09.13 20:36:27) 
Verici nasıl neyi veriyor, kan mı, akıl fikir mi, hep hemşireler mi ölüyor, ağzından mı öpmüş?


  • sadegazoz  (21.09.13 20:37:39) 
Anlamaya çalışıyorum hala, kim kimin kalbini mi kırmış? Bu duyurudaki gizli özne kim ki?


  • sadegazoz  (21.09.13 20:39:52) 
hala anlayamadım


  • sadegazoz  (22.06.15 00:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.