[]

sessizlik istiyorum arkadaş

şimdi duyuru insanları! benim bir problemim var. küçüklükten beri var olan bir sorundu. ama son zamanlarda hayatımı daim ettirmemi engelleyecek seviyelere çıkacak hale geldi.

sorunum şu: kendimin dışında yaptıgım gürültülere tahammülüm yok. hani normal derecelerdeki seslere, insan konuşmalarına ve çeşitli gürültülere tahammüm edemez hale geldik. bunu engellemek için aklıma bir yol geldi. kulaga tam oturan, hani şu çok sesli ve sert konserler veren şarkıcıların kulagına taktıkları küçük aleti almayı planlıyorum. biraz olsun dünya seslerine özellikle ders çalışırken ve yolculuk ederken kendimi kapatmak için. kulagına pamuk tıka hehe muahah tarzı öneriler basit olur. onun için bu ufak ve sesleri kısmende olsa kesecek aleti nereden bulabilirim?

bir yardımcı olun be. :(

 
basit olacak ama eczanelerde kulak tıkaçları var. onlardan kullanın.


  • cumingsoon  (02.04.09 01:40:28) 
noise filmi tam size göreymiş :)


  • kediebesi  (02.04.09 01:44:57) 
hangi noise filmi? ne gibi yardımı dokunur ki?


  • sakabilmemneyi  (02.04.09 01:50:44) 
www.imdb.com

www.apple.com

sizin gibi seslere dayanamayan bir adamın öyküsü. çıldırmadan izleyebilirseniz ne ala. :)
  • kediebesi  (02.04.09 02:01:48) 
Ben de normal seviden az yüksek seslere tahammül edemiyorum, afm lerde sinema izlemek bi kabus gibi benim için, yalnız şu sony nin ses izolasyonlu tıkaç şeklindeki kulaklıkları gerçekten işime yarıyor aynı şekilde ipod un earbuds tipi kulaklıkları da işini görebilir. Sesi bir hayli azaltıyorlar, otobüste filan mışıl mışıl uyuyorum bunları takıp:)


  • joker the one  (02.04.09 02:29:12) 
@joker the one

bunu sony kulaklıgını nereden bulabilirim?
  • sakabilmemneyi  (02.04.09 02:37:59) 
Benim kullandığım w810i cep telefonu kulaklığı, cep telefonu aksesuarı satan her yerde var, yalnız sadec ses izolasyonu amacıyla kullanacaksan orjinal kulaklık almana gerek yok tahtakalede sirkecide sahteleri var 12 tl idi en son yanlış hatırlamıyorsam. şimdi baktım gittigdiyorda da varmış.


  • joker the one  (02.04.09 04:04:17) 
kulak tıkacı alın. ama ses değil su için olanlardan, büyük eczanelerde bulabilirsiniz. şekil olarak çam ağacına benzeyen modelleri sesi %90 kesebiliyor. 6 yaş grubu olan tıkaçlar kulak borusuna daha rahat yerleşebildiği için tavsiyemdir.

ps: 3 yıldır geceleri kullanıyorum.
  • pain  (02.04.09 10:14:52 ~ 10:15:23) 
O deilde ben havanın -45 derece olduğu bi yerde kışın mutlak sessizlik diye bişey yaşamıştım. Herşey donmuş ve rüzgar da yoktu 897milyarkilometrekarelik bir ovada olduğum için, çok değişikti lan, tribe girmiştim.


  • kabal  (02.04.09 10:15:58) 
kulak tikaclari ilk baslarda guzel sonuc veriyor ancak 2 saat surekli taktiktan sonra rahatsizlik veriyor. ornegin 2 saat tikaci taktiktan sonra dis gicirtilarim dahil her turlu metabolizmik sesi (o da ne demekse) duyar olmustum. yane disarida ki seslerle olan sorununu cozuyorusum ama kendi cikardigin yutkunma, nefes alma, dis gicirtisi vb sesler cok sinir ediyor. haberin olsun.


  • thoth  (02.04.09 10:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.