[]

direksiyon sınavının tarihini söylemeyen sürücü kursu!

b sınıfı ehliyetim var.
ağustos 16'da sürücü kursuna başvurdum a2 ehliyet almak için. o sezona yetişmek için de hemen gelip kaydolmamı söylediler. ben de gittim parayı verdim kaydoldum. faturalar da duruyo. yani o sezona yetişeceğim söylendi.

oradaki götün bana dediği, "ya eylülün 14ü ya da 21'inde sınav olacak. biz seni arıycaz." dedi. ayın 13ünde ben aradım. henüz tarih belli değil dediler. geçen gün kurs binasına gittiğimde hala belli olmadığını söylediler.

ama internette sınav tarihlerini gösteren tablolar yayınlanıyor ve bu dönemin sınavları geçmiş, diğer dönemin sınavı da ekimin ortasında görünüyor !

tabloyu gösterip "ben kursa taa 16 ağustosta kaydoldum" dediğimde "tarih belli değildi sistem değişiyor" vsvs dedi.
"ne yani ekimin ortasında mı giricem sınava?" dediğimde, "bi tane ara sınav bekliyoruz kasımda" dedi. yani ben 3 ay bekletilmiş olucam.

işin kötüsü şu! önceki dönemdeki direksiyon sınavı çok kolaydı, iki slalom yapıp geri dönüyodun ve sınav bitiyodu. bu döneme kalanları çok zor bir sınav bekliyor. 30 dakika motor üstünde kalıp 15 cmlik bir çizginin üstünde 10 metre kadar gidileceğinden bahsediliyor...

sinirden gidip basıcam şimdi binayı !

napim ben bana bi akıl verin?

 
dostum ağustos kayıtları 10 ağustosta bitmişti. seni ağustos kaydı diye kandırıp eylül kaydı yapmışlar. Eylül ve ekim kayıtları sınavları kasım da olması lazım. Eğer çok sinirliysen Dolandırıldım diye şikayet edebilirsin. Ya da şikayetle tehtid edip paranı alıp başka kursa kaydolursun. Paran onlara gitmesin hiç değilse.


  • orhan tv  (21.09.13 19:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.