[]

Değişik hobbyler

Şimdi iş görüşmelerinde "ooyyyhhh yeaahh ben çok farklıyım ulen " dedirticek ik yoneticine "vaaoowww amk adama bak dedirticek" Cvyi çok seksi göstericek .. Boyle şirin mirin neler var ....

Mesela hobbylerim ne olsun ? Mesela konfreanslara ne yazsam ..Nickim bölümümdür bilginize ..


 
pederin bir hobisi var mesela taş oyuyor ve onlara şekil veriyor. ben de yay yapıyorum, ok atan yaydan.


  • rhollor  (21.09.13 01:59:17) 
maket falan. bence seksi.


  • nathanieltroy  (21.09.13 02:09:06) 
  • nax  (21.09.13 02:13:35) 
değişik hobby'ler:

i.imgur.com
i.imgur.com
i.imgur.com
i.imgur.com
i.imgur.com
i.imgur.com

vsvs daha çok var yani B)
  • patr  (21.09.13 02:15:53) 
farm4.staticflickr.com
bu çok aşırı sevimli olur ama adamlar kale falan yapmış, avize yapmış.

  • enchantress  (21.09.13 02:32:27 ~ 23.09.13 17:29:52) 
ya valla arkadaşlarımda gördüklerim var, mesela tango demiş birisi -çok var- fotoğrafçılık demiş bir diğeri -çok var gene-

ben abartıp anime izlemek -evet, bence bu bir hobi :D - , lomography -hobi işte, photography'den bir farkı yok, ismi ciks duruyor böyle :)))))) ama güzel mi, güzel! ama öyle ciddi bir şey de değil, makineyi alıp çıkıyorsun normalde cüzdanını alır gibi, o kadar. tabi buna laf eden bir kısım arkadaş da olacaktır, herkes her şeyin en iyisini bilip eleştirmeye bayılıyor ya, neyse. analog fotoğrafçılık dersen daha iyi olabilir aslında, tabi yapıyorsan. benim başka analog makinelerim de var, zenit falan, onlarla da uğraştığım için çok da hipster durmuyorum, zaten tipim de yok :D amma da açıklama yaptım! ha banyosu manyosu dersen, o aşamaya daha gelemedim ama okulda denemeyi düşünüyorum, neyse.

bunun yanısıra, değişik/zor bir müzik aleti çalmak olabilir. mesela keman çalıyorum, ukulele çalmayı düşünüyorum (aslında düşündüm de galiba hispter'ım?????) ayrıca kara kalem resim yapıyorum ve yüzüyorum. bunlar gibi bir şeyler işini görüyorsa güzel.

fimo hamurundan figür yapmak falan da güzel olabilir ya da kukla yapıyor olabilirsin -kukla yapım atölyesine giden bir arkadaşım var ve cidden çok tatlı şeyler yapıyor- bir başka arkadaşım da lego'dan modeller yapıyor falan, maket gibi işte. ama bence tr'de o iş biraz yaş, ulusararası bir firmada işe girmeyeceksen, tr'da millet cv'ye şöyle bir göz atıyor genelde, çok da sallamıyor. ben bir kere falan böyle işini iyi yapan dikkatli bir kızcağıza denk geldim, muhabbet ettik bayağı, güzeldi. onun dışında görmedim sanırım. yani oraya varana kadar ohoooo..

ha bir de ev ortamında mis gibi taze taze müzik yapan arkadaşlarım var, educatedear tadında falan. öyle bir şey de yazabilirsin.. gibi gibi..

ha, rhollor'un dediği gibi, taşlarla uğraşan da bir arkadaşım var, ama o taş üzerine resim yapmayı seçiyor genelde, olabildiğince düz taşlar bulup onları bir şeylere benzetmeye çalışarak boyuyor, bazen de aklına eseni boyuyor, çok çok güzel oluyor! ha bir de, çok şirin falan sayılmaz belki ama, ben gidiyor olsam yazardım: annem tsm korosunda, koroda gencecik kızlar, erkekler falan da var, öyle bir şey de olabilir tabi.
  • pasp  (21.09.13 03:10:54) 
+1 @rhollor.

taş oymak güzel.
antika koleksiyonu yapıyorum diyebilirsin.
mesela "bilmem ne dönemine ait eşyalara ilgim var, çünkü o dönemin insanları vs vs vs..." falan.bu seni karizmatik gösteririr ama seksiliğini bilemem.
  • 1tam1ayran  (21.09.13 10:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.