[]

odtü ders seçimi (add-drop haftası)

müthiş bir tecrübesizlik örneğine imza atarak zorunlu eng101 dersimle zorunlu bir bölüm dersini çakıştırmayı başardım. daha 1.sınıftan add-drop haftası beklemeye başlamış oldum böylece. sorumsa şu, benim bu problemi add-drop haftasında düzeltme şansım yüksek midir ? çakışmayan bir sectiona alabilir miyim dersi ? eğer alamazsam hocalarla falan konuşup başka bir sectiona geçebilir miyim ?




 
odtulu degilim de, niye dert edindin bunu bu kadar, cok normal bir sey. registration'in acilinca duzeltirsin. ha odtu'de biraz taskafali bir sistem oldugundan haberdarim ama bu kadar basit bir seyi rahatlikla cozersin.


  • sendelemeden  (21.09.13 00:45:26) 
başlıkta da belirttiğim gibi tecrübesizim bu ders seçim muhabbetinde, hazırlığı geçen yıl bitirdim. bu yıl ilk defa ders seçiyorum. çakıştığını öğrendiğimden beri sıkıntıdan öleceğim düzelmeyecek öyle kalacak diye. sırf şu tip cevaplar gelsin de içim rahatlasın diye açtım belki de başlığı. teşekkürler.


  • evandro roncatto  (21.09.13 00:49:10) 
iki zorunlu dersin çakışıyorsa değiştirirsin. bence kismeye bir şey demeden sistemden değiştir, git onaylat. bazı çakallar bu işi suistimal ediyorlar bu yüzden bölümün öğrenci işleri vs. çok sıcak davranmayabilir.


  • ron dennis  (21.09.13 00:51:53) 
halledersin ya mesele olmaz. zaten halledemsen de (olmaz ya böyle bi şey) bi dilekçe verdin mi tamam, conflict çok sıkıntı değil, ben birinci sınıfta must dersimi alamamıştım bildiğin.

ayrıca, odtü türkçesine koyayım bana bi'şey olmasın...
  • mutevazi  (21.09.13 00:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.