[]

iPhone soruları.

iPhonecular toplaşın. 3GS kullanıyorum. Malum iOS 7 desteklenmiyor. Mevcut uygulamalara iOS7 destekli güncellemeler geliyor. Güncelleme yapmalı mıyım? Özellikle Facebook, Twitter, Foursquare gibi uygulamalar mevcut haliyle hantalken temelli gitmesini istemiyorum.

Diğer bir sorunda mesaj bildiriminde. SMS geldiği zaman telefon bildirim vermiyor. Telefonu kendim kurcaladığımda geliyor veya gönderildiği zamandan 1-2 saat sonra gelmiş oluyor. Nasıl çözücem bu sorunları.

Teşekkürler.

 
teşekkürler ama ben bunu beceremem, risk alamam. alacak vaktim de yok zaten. :\


  • aydogank  (20.09.13 23:22:40) 
eşimin var 3gs'si. dün güncelleme yaptı ios 7'ye ve yaklaşık yarım saat sonra geri yükledi eski versiyonu. zira doğru düzgün hiçbir şey açılmıyordu. yani getirilen yeniliklerden siz faydalanmıyorsunuz. eski application'lar eskisi gibi çalışıyor eyvallah, görüntü de değişti epey ama yeni ekran görünütü ergen telefonu hissi verdi bize =) yani bir manası yok yüklemenin özetle.


  • vercingetorix  (20.09.13 23:50:28) 
nerede okudum hatırlamıyorum ama 3gs ve aşağı cihazlar için o uygulamanın sizin telefonunuzda çalışabilen en son sürümünü app store vermeye devam edecek.

@ vercingetorix 3gs'i ios7'ye güncellemek mümkün değil.
  • 10032007  (21.09.13 00:03:27) 
10032007: bir tane velet çözmüş o işi, nasıl yapıldığını da youtube'e koymuş. o şekilde yaptı eşim.


  • vercingetorix  (21.09.13 00:35:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.