[]

elbise önerileriniz - acil ki ne acil

abim diyebileceğim birinin nişanı olacak.ama aile arasında yüzük takma falan değil baya baya düğün gibi bir şey.düğün salonunda çokça davetli falan..

şimdi bir elbisem vardı ama ağır mı diye tereddütteydim.straplez uzun bir elbise..bugün konuştuk falan kız tarafı biraz tutucu bu elbiseyi giyme falan muhabbetleri geçti,malum kız tarafında olur nişan.
neyse şimdi ne giyeceğimi bilemedim ne dersiniz bir öneriniz var mı şöyle şeyler var gayet şık diyebileceğiniz?
hani kısalık diz üstüne gelebilir ama üstün straplez olmaması şartıyla var mı bu yakınlıkta birinin nişanı için önerileriniz?

hazır çılgınlığı varken birer de caps atsanız zahmet olmazsa?

sonradan gelen ek soru ; 14 gibi tam ara yaşlarda diyebileceğimiz bir kız çocuğu ne giyse ? abiyemsi şey ağır ve çirkin kaçar ama ne ?

ah yardım edin size binbir dualarla döneyim hı ? ateyizim derseniz de güzel temennilerde bulunayım. :)
nişan çok yakın dostlar çook.

not!tikler gelecekkk.

 
çıplak git


  • slimcharles  (20.09.13 20:35:25) 
14 yaş kızı için bu tarz bir şeyler olabilir: www.alisverisrobotu.com hani yetişkinleirn daha günlük olarak giyeceği şirin elbiseler, bence o yaşlardaki kızlarda çok şık ve böyle kutlamalara uygun oluyor...

senin için de şimdi geziniyorum internette, dur bakalım bulabilecek miyim bir şey. :)
edit: aklımdakini bulamadım ama anlatayım kafamdakini. dizin üzerinde dar ve kollu (kapri kol olabilir meselam) bir siyah elbise. çok fazla detayı yok, sade. dikkat çekici tek özelliği sırt dekoltesi. sırt dekoltesi muhafazakar ailelerin olduğu kutlamalar için idealdir! saçlarınızı açıp dekolteyi saklayabilirsiniz ama orada olduğu belli olacağı için sırt dekoltesi şıklığını da kaybetmezsiniz. benden bu kadar, aradım google'da kafamdakini bulamadım işte...
  • mutevazi  (20.09.13 20:39:17 ~ 20:47:11) 
şehrinizi bilmiyorum ama forever new'de hem size hem 14 yaşındaki kıza göre çok hoş kıyafetler bulunabilir.

www.forevernew.com.tr

mesela 14 yaşındaki bi kız çok şirin olur bence bu elbiseyle www.forevernew.com.tr
  • mentolaromaliseker  (20.09.13 20:53:04) 
www.koton.com.tr bilmiom ben anlamam ama sevimli olur sanki


  • panthera onca  (20.09.13 20:59:37 ~ 20:59:52) 
şu elbise inanılmaz güzel duruyor,bugün denedim göz koydum ama sırt kısmından dolayı sıkıntı olabilir,tutucu fln dediniz diye diyorum.
www.zara.com

o yüzden standart bir düz elbise önerebilirm;
www.zara.com

ya da forevernew +1
  • demoniclewinsky  (20.09.13 21:30:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.