[]

Uçakta bagaj olayı

1)20 kiloluk siniri geçersem ogrenci oldugumu universite icin gittigimi soyleyerek acindirirsam ek ucret almama gibi durum olur mu?

2) kac parca el bagaji hakkimiz var. 8 kiloluk el bagaji hakki her bir parca icin mi? El bagajindan ayri olarak laptop cantasi sokabilir miyiz canta olarak?

(Atlas jet)

 
1- 2-3 kilo geçtiğimde bana birşey dememişlerdi.
2- ben bir adet sırt çantası (standart boyda) bir adet de laptop çantasıyla biniyorum hep sıkıntı çıkmadı.

atlasjet için yazdım tabi.
  • gaian  (20.09.13 03:07:32) 
1-thy de 350 tl ödedim olmadı daha 1 ay. kilo 10 kg fazla. kolayı yok mu dedim, apla dedi ki, boşaltabilirsiniz valizi ;) akıllı kız...
2-postacı çantası ve takım elbise çantası (küçük kılıflardan değil bildiğin takım elbise valizi). ikisini de kabine koydum oh miss. ancak bak pegasus bir kere sorun çıkarmıştı, onu diyeyim.

  • fempusay  (20.09.13 03:24:13) 
20 kiloluk sınır değişiyor hava yolundan hava yoluna. hatta aynı havayolunun biletlerinde bile farklılık olabiliyor. Promosyon biletlerde daha az vs.

Fazla kilon varsa daha çok hak veren bir hava yolu seçebilir veya bazı havayollarında mümkün olduğu gibi önceden ek bagaj hakkı alınabiliyor (örn. Pegasus).

1) bahsettiğin taktik uygulanmıştır tarafımdan. Tamamen kontuardaki çalışanın insafına kalmış. Siz durumdan bahsedin, fazla kilo ücreti alacaksa da gerçek kilodan daha az talep edebilir (10 kg yerine 5 kg ekstra parası gibi).

2) Havayollarının arasında farklılık gösterse de genellikle kabin bagajı + Laptop çantası gibidir. Aslında bagaja verilmesi sakınca oluşturacak şeyler de diyebiliriz.
  • burfak  (20.09.13 07:56:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.