[]

Bilgisayarda garip bir donma sorunu

Casper marka core duo mu ne bir notebook kullanıyorum. İnternette yaptığım araştırmayla bir çok Casper marka notebook sahibinin donma sorunu yaşadığını gördüm fakat benim karşılaştığım sorunla karşı karşıya kalanına denk gelmedim. Aklıma format atmak geldi ama donanımda sorun varsa o da işe yaramayacak olduğundan en azından fikir edinme amacıyla buraya yazayım dedim.

Sorun şu; bilgisayar açıldıktan sonra çalışması aksamaya başlıyor. Yani sallıyorum Chrome üzerinden yeni sayfalara girmiyor. Mesela ana sayfa butonuna bastığımda ana sayfaya geçmiyor. Öyle kalıyor sadece. Yeni sekme açtığımda da sadece boş sayfa geliyor. Herhangi bir işlem yapamıyorum. Masaüstündeyken denk geldiysem fare hareket ediyor fakat bilgisayarıma tıkladığımda açılmıyor. Ctrl + Alt + Del çalışmıyor. Biraz daha karıştırırsam sadece fare oynar vaziyette kalıyor. Hani direk donma olsa ekran öylece kalır. Toparlarsam; bilgisayar mevcut durumunun bir adım ötesine geçmiyor. Çalışan şeyleri kapatmaya kapatıyor ama açmaya gelince kalıyor. Kilitlenmeler başlamadan görev yöneticisine girdiğim vakit herhangi bir alışılmadık çalışan program görmüyorum. Tek tek inceledim de. Virüs vb. taramalardan da sorun çıkmadı. Sorun neyden kaynaklı olabilir?


 
mause ya da touch padde bi sorun olabilir mi?


  • sokak cocugu  (20.09.13 01:49:24) 
onu bunu boşver caps var mı caps


  • der meister  (20.09.13 01:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.