[]

Yavru kedi için ucuza mama

Yavru kedi için ucuza mama nasıl bulurum?

Kaliteli bir mama istiyorum, Proplan önerdiler. Arkadaşım böyle indirimli hediyeli internet sitelerinden bahsediyordu. Gidip de pet shop'tan alma mamayı diyolar.

Ne önerirsiniz?

 
petburada adresemama vs,,,mesela bazıları ilk üyelikte bonus veriyor daha ilk alışverişte kullanıyorsun, hatta şöyle yapalım hesabıma bakayım özel indirim vs varsa hemen dönerim sana...


  • senbanabakma  (19.09.13 01:14:18) 
canpet.net en ucuzu genelde.
petburada.com müşteri memnuniyetinde bir numara.

  • blatta hiberna  (19.09.13 01:14:28) 
nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama genelde pet shoplarda kaliteli mamaları kilo ile satıyorlar.

proplan ya da royal canin oluyor genelde.
  • mea maxima culpa  (19.09.13 01:22:22) 
temizmama.com 'dan Bonacibo taze kuzu etli mamayı gözün kapalı alabilirsin. çok iyi marka alırım diyosan Orijen veya Acana kovala. Bonacibo orta-üst kalitedir, gayet iyidir ve fiyatı çok uygundur.


  • cifadam  (19.09.13 01:25:24) 
petshoplarda kilo işi daha ucuza geliyo. eğer kedin cins değilse, tekirse ve sağlıklı gözüküyosa micho bile alabilirsin. çok standart bir mama ve gayet ucuz. kaliteli mamalar sağlıklı tekirlere kilo aldırmaktan başka bişey yapmıyo bence.


  • mrz breezy  (19.09.13 01:31:53) 
hocam petşoptan kilo işinin ucuza gelmesi çok mümkün değil, eğer doğru yerden alıyorsan toplu alım her zaman yarı yarıya olur. bonacibo kuzulunun 15 kilosu 60 küsur tl, proplan vs'nin 15 kilosu 120'den başlar. kiloyla alırsanız da kilosu 10'dan başlar.


  • cifadam  (19.09.13 01:35:24) 
peki bişey daha sorucam, 1 buçuk 2 aylık yavru 6 ayı geçene kadar, kaç kilo yavru maması tüketir? kaç kiloluk alayım diye soruyorum.


  • matchgrip  (19.09.13 01:43:32) 
bunların paketlerini küçücük yapıp pahalıya satıyorlar

ancak bir de 20 kiloluk filan kocaman paketler yapıyorlar. pet shoplar bunları kilo ile satıyor. yani aynen pahalıya aldığınız mama, paketlerini görüyorsunuz.

ucuz olmasının sebebi bu.

ayrıca ucuz dediysek market mamaları kadar ucuz değil, ama küçük paketlerde olanlara oranlar ucuz. e biraz da kedi besliyorsanız masraf yapın.
  • mea maxima culpa  (19.09.13 01:51:38) 
hocam kedi eğer ana sütü içemediyse ve imkanınız varsa 6 aya kadar iyi bir mama kullanmakta fayda var. imkanınız varsa orijen ve acana'yı şiddetle tavsiye ederim. ayda 1-2 kilo arası yer sanıyorum. fakat söylediğim markalar pahalı gelirse proplan vb. yerine bonacibo tercih edebilirsiniz. her halükarda tavuklu mamalardan kaçınırsanız hayvanın sağlığı için daha iyi olur.


  • cifadam  (19.09.13 02:09:17) 
bonacibo'nun yavru maması tavuklu gözüküyor ama bu temizmama'da?


  • matchgrip  (19.09.13 02:13:50) 
valla ben esasen taze kuzu etli olanı öneriyorum ama yavru kedi için olanı tavukluysa bi bildikleri olabilir diye de düşündüm şimdi. genel prensip olarak tavuklu mamalar kedi ve köpeklerin sağlığı için çok iyi değil fakat yavrularda belki durum değişiyordur. yanıltıcı olmak istemem ama firmanın tüm ürünlerine kefil olurum. senelerdir alışveriş yapıyoruz, oldukça güvenilirler ve mamaları gayet başarılı.


  • cifadam  (19.09.13 02:24:45) 
uzun zamandır kedi beslemedim o yüzden proplan fiyatları nasıldır hiç bilmiyorum ama şu siteye de bakabilirsin www.petreyon.com
sitenin sahibi çok sevdiğim eski matematik hocamdır.

  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (19.09.13 03:17:15) 
royalcanin kitten mamada 400+400 kampanyası var. 16 lira civarı olması lazım juenpetmarket e bakabilirsiniz.


  • purusha  (19.09.13 13:37:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.