[]

Bir rock'çu olarak popüler ortam müziklerini beğenmek

Nickime bakmaksızın gidip şöyle şöyle şarkıları beğeniyorum:

Selena Gomez - Love You Like A Love Song
www.youtube.com

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
www.youtube.com

Daft Punk - Get Lucky
www.youtube.com

Ne kadar ömrüm kaldı?

Şaka bir yana, o kadar da "rockçı" sayılmam. Yani sadece rock dinleyen bir adam değilim. Çok geniş yelpazede birçok çeşit müzik dinliyorum, dinlediğim müziklerin %90'ı yirminci yüzyıldan olmakla birlikte. Özellikle 80'ler popun da hastasıyım filan... Ama genel kanıya göre bu yukarıda yazdığım şarkıları beğenmemem gerekiyor galiba. Ne diyorsunuz bu işe?

 
beynini ele geçirmişler:)
Seviyosan dinle işte müzik müziktir ya, fanatikliğin ne alemi var

  • dafaiss  (18.09.13 20:37:48) 
olm sen manyak mısın? seviyorsan seviyorsundur, sebep aramana gerek yok.
eğer ısrar edersen, müzikte aradığın şeyleri düşün, melodi mi altyapı mı bas mı gitar mı, belki neden sevdiğini de bulabilirsin böylece.

  • ilkot  (18.09.13 20:39:17) 
aslında çıkıp bi hava alsan iyi gelir bence


  • kuja  (18.09.13 20:39:53) 
"get lucky" denk gelirsem bende dinliyorum... diğer popüler şarkılarınsa rock&akustik versiyonlarını dinlerim. misal:
www.youtube.com
www.youtube.com
  • late viper  (18.09.13 20:42:18 ~ 20:43:04) 
insanların ille de ocu bucu olmasına gerek yok.
sevdiğin bir müzik türü vardır. bunun yanında arada sırada dinlemekten çekinmediğin başka tarzlar vardır. insan kendini ben şucuyum diye sınırlamamalı bence.
evet garip geliyor kulağa, haklısın. en ağır metalcilerin (!) "bile" yer yer saçma sapan şeyler (ismail yk gibi) dinlediğine şahit oluyorum.
oluyor yani öyle... arada...
onun ötesinde birşeycilik ve onun gereklilikleri işin içersine girdiğinde durum şekilciliğe dönüşüyor.
  • nax  (18.09.13 20:44:26) 
o değil de selena gomez'le daft punk'ı nasıl aynı kefeye koydun oraya takıldım, popüler olan herşey kötüdür demek değil yani sorunun içinde var cevabı


  • feykalade  (18.09.13 21:03:44) 
ne olacak ki abi. last.fm profilime baksan soundgarden, dream theater falan gırla gidiyor en başlarda listelerde, ama geçen tatilden dönünce oturdum demet akalın, gökhan özen dinlemeye başladım, gayet de eğlendim. sonra sıkıldım gerçi popülerin kötü yanı bu. çabucak sıkılıyosun geçiyosun sonra asıl haline geri. sıkıntı yok bence.

eğlen yete.r
  • roket adam  (18.09.13 21:35:36) 
gayet normal, ben de iyi bir metal dinleyicisiyim ama o kadar alakasız şeyler dinliyorum ki bazen kendimi sorguluyorum.
sonra da bunun gayet normal bir şey olduğunu anlıyorum ve koyveriyorum. müzik evrenseldir, dalga geçtiğimiz, ötekileştirdiğimiz şarkıcıların aslında gerçekten dinlenebilir şarkıları çıkıyor.
ben bazı popüler şarkıları cover yapan youtube şarkıcılarından dinlemeyi seviyorum.(cimorelli gibi)
www.youtube.com

güzel olan her şeyi dinle arkadaşım, iyi dinlemeler.
  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (18.09.13 22:38:55) 
Bi şarkının ''catchy'' olması onun sanatsal açıdan şaheser olmasını, ya da ''pff neden hosuma gitti ki şimdi bu kıro şarkı'' gibi bi duygu haline girmemizi gerektirmez. Şimdinin popüler şarkıları zaten aklımızda yer etmesi üzerine yapılıyor. İster istemez de kendimizi dinlerken ya da söylerken buluyoruz. Ama genel olarak bi müzik tarzını begenmek ayrı birşey.


  • shejia  (19.09.13 00:11:09 ~ 00:11:24) 
valla benim küçükken böyle takıntım vardı. tek bir müziğe bağlı kalıp öbürlerini kötülemek. şimdi mi? bok attığım metali severek dinliyorum. blues, klasik müzik, hatta gitar konçertosu bile dinliyorum be arkadaş..pop dinlemem ama.


  • patr  (19.09.13 15:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.