(3)
World Community Grid Programı Kapanmama Sorunu
Merhaba.2 gün önce eksisozluk cpu power grubuna katılmak için bu programı indirdim ve 2 gün boyunca çalıştı. oyun oynarken bilgisayara yük bindirmemesi için az önce kapattım fakat görev yöneticisinden bakınca çalışmaya devam ettiğini gördüm. Ben işlemi sonlandır dedikçe o yeni görev başlattı velhası
Merhaba.
2 gün önce eksisozluk cpu power grubuna katılmak için bu programı indirdim ve 2 gün boyunca çalıştı. oyun oynarken bilgisayara yük bindirmemesi için az önce kapattım fakat görev yöneticisinden bakınca çalışmaya devam ettiğini gördüm. Ben işlemi sonlandır dedikçe o yeni görev başlattı velhasılı programla ilgili tüm işlemleri zar zor sonlandırmayı başardım.
Sorum şu : bu program neden ben 'kapan' diyince kapanmadı?
(Şimdiden Dosya-exit kısmından kapattığımı belirteyim. işletim sistemim Vista x64)
0
tekrenkturkuaz (
01.04.09)
kapanma olayını bilmem de snooze moduna aldığınızda da işlem yapmıyor.
0
snooze dersen beklemeye alacaktır ama kapatmasan bile oyunu çok etkileyeceğini zannetmiyorum.
0
oku oku yazar ol
(
01.04.09)
yakin zamanlardaki bi surumden sonra bir ozellik gelmisti. ilk seferde dikkat etmeden isaretlediyseniz, o yuzden sadece boinc manager'dan cikip esas islemleri calistirmaya devam ediyor olabilir. advanced view'da kullandiginizi varsayiyorum: options - general'dan "enable boinc manager exit message"i isaretleyip ok deyin. file - exit yapinca gelen soruda "stop running science applications..."i ve her seferinde sormasin istiyorsaniz altindakini de isaretleyip tamam deyince hallolmali.
0