[]

Ales'i dedeye anlatır gibi anlatacak

Bir arkadaş arıyorum
Askerliğimin tecili ağustos 2014'te bitiyor. O gün, askerlikle ilişkim olmamalı. Bunun için tek yol yüksek lisans imiş.
İstanbul'da bulunan outlet üniversiteler 4500-5000 arası istiyor, ya bunlara kayıt yapacağım ya da;

Bir arkadaş alese gir, doğudaki üniversiteler alır seni, kaydını yaparsın askerlik uzar dedi.

Ales müfredatı ne alemde? Kaç soru var ve kaç net yapmalı? Kasım ayında olacak alese girsem, kayıtlar bir daha ne zaman?
Bir fikir verin duyuru

 
Ayın 20'sine kadar kayıtlar devam ediyor. 50 tl yatırıp sonra başvurunu yapıyorsun. Hangi bölümden tercih yapacağına göre toplamda 150 soru çözeceksin. Minimum 55 puan almalısın.


  • pandispanya  (18.09.13 12:04:55) 
Korkulacak, bilgi ağırlıklı bir sınav değil. Genel yetenek sınavı gibi, okuduğumuzu anladık mı gibisinden şeyler.
Eski çıkmış Ales çözmek sınav hakkında bilgi verebilir.

  • urasil  (18.09.13 12:52:32 ~ 12:52:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.