[]

arkadaşın yeni doğan bebeğine

ne alınır. eğer cevabınız altınsa çeyrek mi yarı çeyrek mi alıyorsunuz? tşk.




 
Ne kadar yakın arkadaşım olduğuna ve ne kadar param olduğuna bağlı. İyi arkadaşsa ve paranız varsa çeyrek alın.


  • whoosie  (18.09.13 11:58:08) 
bebek bezi. dalga geçmiyorum he. altın alırsan zaten o da bebek bezine harcanacak:) altın fiyatı kadar bebek bezi al valla


  • ack3000  (18.09.13 11:58:38) 
yakın arkadaşsa hem altın hem bebek bezi diyip çıtayı yükseltiyorum


  • esek sipasi  (18.09.13 11:59:35) 
Normal bi arkadassa cok da paran yoksa 50 liraya falan bi tulum al boyle yuzde yuz pamuklu


  • cecilia  (18.09.13 12:04:25) 
elbise tulum falan almayın, herkes alıyor, çoğu kullanılmadan küçülüyor. altın en orta kararı, paraya herkesin ihtiyacı olur, ama ben değişik bir şey alayım yıllarca kullansınlar kullandıkça beni yadetsinler, diğerlerinden farkım olsun diyorsanız:

çeyrek altının yarısı veya üçte biri fiyatına alından ateş ölçer alın. bebeği uyandırmadan-rahatsız etmeden ateşini ölçüyor,

çeyrek altın fiyatına kraftın bebek telsizlerinden alabilirsiniz, bebek ağlayınca haber veriyor, anne-babaya evde müthiş bir özgürlük veriyor.

yaklaşık yarım altın fiyatına sallanan beşik alabilirsiniz (misal:www.google.com.tr hem sallanıyor, hem müzikli, hem titreşimli. bebeği 1.5-2 yaşına kadar taşıyabiliyor. bebekle uğraşmaktan yorulan-sıkılan ebeveynler için bebeği sakinleştirmekte-uyutmakta çok başarılı.

not: tecrübeli bir 13 aylık melek babasıyım
  • yemrem  (18.09.13 13:18:53) 
yemrem güzel hoş yazmış da o nasıl tecrübeymiş ben anlamadım. kusura bakmasın.

telsiz, ateş ölçer falan da almayın. abicim anne baba hevesle bunları kendileri alır zaten. biz de almıştık. giysi dediğin hiç olmadı 1-2 kere giyilir yine de. olmadı, değiştirme kartı koyarsınız, gidip mağazadan büyük boyunu alır ilerde giydirirler. ama telsiz olan, ateş ölçer olan eve ikincisini alırsanız, umut sarıkaya'nın borcamı hesabı ya kutusu açılmadan başkasına gider, ya da götürecek kimse yoksa ziyan olur dolapta. paranıza yazık.

ayrıca sallanan beşik ilk aylarda falan iyi de, hepsi o. hem bebeği sallayarak uyutmaya karşı olan idealist ebeveyn iseler o da boşa gider. ayrıca bebeği 1,5-2 yaşına kadar taşıyabiliyor olması, bebeğin onun üstünde duracağı anlamına da gelmez. biliyorum o aleti, benim 13 aylık oğlumun yayla gibi yatağında bir amuda kalkmadığı kalıyor ne beşiği. mümkün değil durmaz onda çocuk. ilk 6 ayda, henüz dönemiyorken iyi.

tavsiyem çeyrek altındır. olmuyorsa yaşına uygun ve sık bulunmayan bir oyuncaktır. o da olmuyorsa giysi, ama içine değiştirme kartı da alın.

ben de 13 aylık bi eşşek sıpası babasıyım.
  • kibritsuyu  (18.09.13 15:41:15 ~ 15:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.