[]

git-gel'ler yasamak

dostlar 2 hafta oncesine kadar 1 kutu depresyon ilaci icmiscesine mutluydum. yuzumde salak bir gulumseme ile 'elalem ne der' kaygisi olmadan davraniyordum. buna sebep olarak ta kendimi ruhsal perhize almami gormustum. yani hic bir sekilde cinsel istek uyandiracak seylere bakmiyordum. cok mutluydum lan . ilk defa omrum boyunca hicbir dis mudaheleye maruz kalmadan kendi kendime gulebiliyordum. rahatlamistim yani (en son gecen yil bu zamanlar psikologa gittigimde boyle hissetmistim). sonra ise yine mutsuz , depresif , yuzu gulmeyen ya da zoraki gulen bir adama dondum. sanki 5-10 gunluk bir ruyaydaydim ve 1hafta once o ruyadan uyandim . ama somut bisey de olmadi yani basimdan gecen bir olay falan da olmadi. inanin 2 hafta onceki kendimi ozluyorum. mutluluk hapi almadan mutlu olmus gibiydim. simdi ise tam tersi . boyle seyler yasayan var mi aranizda ? aslinda soru olsun diye bunu sordum. icimi dokmek istedim sadece . (imla hatalarini mazur gorun .cepten yaziyorum;)




 
daha önce depresyon tedavisi görmüşsünüz anladığım kadarıyla, ya da bir terapiniz olmuş. bu bir depresyon belirtisi işte. doktora gidin.


  • mutevazi  (18.09.13 01:52:37) 
ben varım, niye bilmiyorum ama doktorunuza danışın bi; ben de sormuştum belki cevaplara bakmak istersiniz:
www.eksiduyuru.com/mobil/duyuru/628661/gun-icinde-onlarca-kez-degisen-ruh-hali

Bir de mevsim/hava değişiminden de olabilir. açıklaması ne bilmiyorum da oluyor bazı insanlara böyle.
  • dafaiss  (18.09.13 01:57:00) 
@mutevazi , gecen yil psikologa kendim gitmistim mutsuzum hep diye. oda bana 'kapali narsist' teshisi koymustu. yani hep mukemmel olmak isteyen ama olamayan bundan dolayi kendini sevmeyen biriydim o'na gore. ama bu yasadigim kendi icimdem gelmis hislerdi. ilk defa oluyordu.


  • desktopu  (18.09.13 02:01:27) 
"kapalı narsist" olayıyla ilgilişöyle bişy buldum, ben de okuyorum şu an belki bakmak istersin:
www.cangungen.com/2011/07/22/narsizmin-cekinik-ya-da-ortuk-tezahuru/

  • dafaiss  (18.09.13 02:23:49) 
bazen, "benden bi bok olmaz, bu dünyaya boşuna gelmişim." diyerek nefret ediyorum. moral sıfır oluyor. bazen oluyor ki, ben deki özgüven zencilerde yok. böyle yolda kasılarak yürümeler. kendimi değerli hissetmeler, mutlu olmalar, "hayat çok güzel lan diyorum."

tabi bunlar kendi kendine mi oluyor? tabii ki de hayır. çevre deki yaşadığım olayların etkisi.
  • 1tam1ayran  (18.09.13 08:29:45) 
durup dururken değişim olduğuna eminseniz kendi iç beyninizden gelen bir somut sebep olabilir. doktora göstermekte fayda var.


  • nereye bu gidis  (18.09.13 09:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.