[]

Köln'de Türk berber?

Selamlar efenim, soru açık, rezil bir almancam var onun için Türk bir berber arıyorum, Bickendorf ta oturuyorum ama bildiğiniz gibi ulaşım eahat olduğu için uzak olsada sorun değil, nereyi tavsiye edersiniz?




 
abi aman diyim ya, almanya'da türk berbere gitceğine kendin kes saçını. valla apaçi gibi çıkarsın berberden. genç bi kuaför bul ingilizce anlarlar zaten?


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (18.09.13 01:18:34) 
@antren.. valla mı ki? böyle çok zahmetli birşey değil ya, 2 numara saç tıraşı ve sakal olacak. ingilizce gerçekten sorunlu ya almanlarda bazıları hiç bilmiyor ki ?


  • nurigagarin  (18.09.13 01:21:52) 
abi vucut diliyle anlat. olmadı turkce anlat ama almana git. sıvrı favori, uzun ense, dikine saçlarla gezersin köln sokaklarında.hani erasmus falan ısen yakma kendını hıc.


  • social strata  (18.09.13 01:21:55) 
@social ahah, vallahi gözümü korkuttunuz ya


  • nurigagarin  (18.09.13 01:24:38) 
başkan 2 numara için bırak türkü berbere mi gidilir? mediamarkt'a git bi makina al 10 euroya direk gir her yere 2 numeroyla :))


  • GibsonRules  (18.09.13 01:25:43) 
kadınım çok benzer düşünüyorum :) vietnamlıya git türke gitme


  • niye ama  (18.09.13 01:26:03) 
abi çok beceriksizim ya o konuda, favoriyi bile düzeltmem yarm saat alıyor, kaldı ki saç


  • nurigagarin  (18.09.13 01:32:06) 
cin fikrimi soyliyeyim hemen. berbere istediginiz sacin görseliyle beraber gidin. gerisi sizin pandomimciliginize kalmis.


  • eranicus  (18.09.13 01:34:29) 
abi o zaman @eranicus'un dediği gibi görseli alıp achtung achtung diye bağırıp otur koltuğa


  • GibsonRules  (18.09.13 01:39:28) 
abi ingilizce bilmeyen 35 yaş altı alman görmedim ben ya. camdan içeri tipe bi bak sarışın falan net almansa dal içeri kesin ingilizce biliyordur. zaten anlatıcağın da çok bi şey değil 2ye vurdurcakmışsın la. olmadı adamın dediği gibi bi foto al eline öyle git. onlar eğitimini falan almış oluyor harika kesiyorlar. ben daha dün bi tane kadına traş oldum kadın sanat eseri çıkardı resmen.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (18.09.13 01:47:40) 
alman berberler bence daha kotu kesiyor. istemediginiz bir sey yapcak halleride yok. bir donerciye girin, abi bana turk berber lazim deyin gosterirler.


  • oharro  (18.09.13 04:11:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.