[]

nerede nerede nerede ben nerde yanlış yapıyorum?

çokul yeni başladı sınıfla ilk kez tanışıyoruz. sınifa girdim kızlar toplu halde on tarafa erkekler toplu halde arka tarafa oturmuş muhabbet kurma cabasındalar. bende ne one ne arkaya ortada onu bos olan bir siraya otudum.

kimseye merhaba demeden oyle etrafı keserken iki kız düştü önüme. laf attılar konustuk filan. sonra muhabbet bitti oyle çok kızlara yavsamayı sevmem. onlar konusmadıkca konusmam. rahatsız etmek istemem yani abazan gibi.

sınıftada en eli yuzu duzgun tip benim. haliyle kizlar kesiyor, tanışmak istiyo filan.

biz oyle sirada otururken bir eleman geldi cuk oturdu yanıma bana selam vermeden kızlara yavşamaya başladı. birde dil var herifte susmuyor. herif derstede aynı hocalara filan lafla iş götüruyor yani.

şimdi o eleman dahil diger erkekler kizlarin bana olan ilgisinden rahatsiz olup kizlara yavsamaya kalkiyorlar. kizlar elden gidecek gibi gozuksede akillari bende hala.

nasil bir yol izlesemde hazır onlarinda gonl varken kizlarin bir numaralı arkadaşı olsam?

 
egon iyiymiş kardeş, güle güle kullan.


  • pain of liberation  (18.09.13 01:18:48) 
haha. ağırdan sat kendini. o yavşaklar en fazla meriç olur ;) çok ta odun olma açıl biraz.

ego ne alaka mk. gayet samimi buldum ben kaarşimi.
  • japon askeri  (18.09.13 01:19:00 ~ 01:19:33) 
lan olm madem elin yüzün düzgün. biraz yükselt çıtanı. sana biraz asılan ilk kıza dalma hemen. bırak onlar çıksın o kızlarla. bulursun daha iyisini. kadında asalet çok önemlidir. çok çekicidir.


  • sen git ben geliyorum  (18.09.13 01:19:16) 
ego ne alaka mı? "şimdi o eleman dahil diger erkekler kizlarin bana olan ilgisinden rahatsiz olup kizlara yavsamaya kalkiyorlar. kizlar elden gidecek gibi gozuksede akillari bende hala."

daha nasıl alaka olacak lan? erkeklerin rahatsız olduğu nereden belli? e kızların akıllarının kimde olduğu ayrı konu bir de.

straight gigolo diye biri de gelmiş aynen devam diyor asdfsdf. yani, istediğini yapmakta özgürsün ama bu düşünce tarzıyla arkadaşlık açısından çok yalnız kalman biraz olası gibi, ona dikkat etmeni önerebilirim sadece.
  • pain of liberation  (18.09.13 01:23:07 ~ 01:23:38) 
  • yule  (18.09.13 04:26:55) 
en iyi tip olduğuna kendin mi karar verdin birileri mi söledi?
çünkü süreyya yalçın da çok güzel olduğunu sanıyor
(bkz: süreyya yalçın)
  • köfte  (18.09.13 10:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.