[]

kick boks mu body mi?

yaş 23, boy 1.75, kilo 68. hem bir sporla ilgilenmek hemde fiziği duruşu düzeltmek, dayanıklılığı arttırmak adına, üşengeçliğimede son vermek namına hangisi tercih edilmeli şimdiden teşekkürler yorumlara

nedenleri ile birlikte verirseniz memnun olurum :) :)


 
kick boks


  • glori  (17.09.13 23:52:06) 
kick boks yap aga. daha havalı.


  • oğlum çok zor lan  (17.09.13 23:52:24) 
neden kick boks ağalar?


  • odiyus  (17.09.13 23:53:17) 
çünkü kim ne derse desin kendini savunabilmek çok çok önemli bir şey.


  • sen git ben geliyorum  (17.09.13 23:54:24) 
kick boks daha çok kondisyon ve definisyon tarzı bir vücut oluşturur. ama body hacim ve görüntünün yanında direnci yükseltir. sen seçeceksin sonunda ama iyi düşün,ikisini hayatta yapamazsın.

ben 4 sene bb yaptıktan sonra geçen sene kafes dövüşü kursu aldım 1 sene ve o 1 sene içinde 6 kilo kas vermişim. o havaya uçan 6 kilo kastan sonra krizlere girdim ve şimdi bu sene tekrar başladım bb yapmaya.

gibsonrules 92 kilo ama arkadaşları ona esmer hulk diyor
  • GibsonRules  (17.09.13 23:55:17 ~ 23:56:27) 
bb den sora yapılmaz deniliyor ama? kaslar gerilir bilmem ne falan diye önermiyorlar. kick bokstan sonra bb de önermiyorlar. bb de doğal yöntemlerle yaptıktan sonra örneğin 1 sene sonra bıraktık diyelim kursu sarkma sönme vs durumlar var mıdır? kick boksu beni biraz daha çevik ve atikleştireceği reflekslerimi güçlendireği için daha seçkin buluyorum. bb yaparsamda amacım şişirmek değil atletik bir görünüm kazanmak


  • odiyus  (17.09.13 23:57:54) 
hulk işin şakası usta,92 kilo diyorsam bunun çoğu kas,yağ yok öyle it gibi şişkin değil vücudum. @beckwith doğru bir noktaya parmak basmış. eğer sağlam gözükürsne kavga edemezler bile seninle. o yüzden beslenmeni çok iyi tutarak body ile uğraşmanı tavsiye ederim.

sokakta omuz atan olursa özür diliyor,ayrıca 6 kişiyi tek başıma dövdüğümü bilirim. eğer direk kafes dövüşüne gitseydim nolurdu bilmiyorum ama ikiside çok güzel sporlar,her şekilde mutlu olacaksın
  • GibsonRules  (18.09.13 00:02:25) 
@gibson

hacı ben kickboksçuyum. tipim direkt bebek yüzlü. sokakta gören omuz atacağı yoksa da omuz atıyor. anasını sikiyorum. :) tertemiz dövüyorum.

1 yıl mma eğitimi fazla etkili olur güçlü biri için. altı kişiyi mma öğrenmeden önce mi dövdün sonra mı? eğer sonrasındaysa, normal. öncesindeyse, anormal güçlü birisin sanırım.
  • sen git ben geliyorum  (18.09.13 00:04:37) 
@sen git ben geliyorum offf sen tam benim kafadansın reis :)) valla en güzelini yapıyosun direk affetme,göt oğlanları iyice şaşırdı son zamanlarda dayaksız akıllanmaz bu ibneler

mma eğitiminden sonra 6 kişiyi dövdüm :)
  • GibsonRules  (18.09.13 00:06:47) 
gibson
burası omuz atma davasına cinayet işleyen bir memleket, ne baktın diye ağır yaralamalı ve cinayetli kavgalar oluyor. hatta geçenlerde motoruyla giden bir arkadaşımız ara gaz verdiği için hava atmak olarak algılayan 2 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. ama tabiki amacım kavga falan etmek değil herkesi ezeyim zihniyetim yokda. hayat bune olacağı belli olmaz. ne gibi durumlarla karşı karşıya kalacağımız hakkında en ufak bir bilgiye sahip değiliz o açıdan kick boks yakın görünüyor bana da salon bulmakta zorluk çekiyorum saatler uymuyor özel ders almak zorunda kalacağım milli bir sporcuymuş en son bulduğum salon sahibi adını unuttum daha bu gün öğrendim zaten bayadır araştırıyorum ama kaliteli bir mekan bir hoca bulamadım. burası Gaziantep varsa bildiğiniz ettiğiniz tavsiye verebileceğiniz yer süper olur. yoksada mecburen mac e gideceğim boş durmaktan iyidir.

yorumlar için herkese teşekkürler
  • odiyus  (18.09.13 00:11:43) 
sakın yanlış anlama usta ben omuz atarsın döversin kafasında değilim. demek sitediğim hacim yaparsan sana sataşacak ibne direk bi geri vites atıp uzaklaşır. kboks ile ilgilenirsen direk yakın temas kavgada bulunacaksın

ayrıca her salonda artık milli şampiyon var nedense :) çok takılma buna,mac güvenilirdir
  • GibsonRules  (18.09.13 00:16:19) 
şimdi sokakta birisiyle dövüşmekle ringde dövüşmek farklıdır, gider, boks kickbox yaparsın, sonra bir bakmışsın kavgada burnunu eline almışsın. o pratiği kazanmak hemen olmuyor. sonuç oalrak boks ile ilgileneceksen de ringde kapışma seviyesine çıkman çok zaman alır.

ayrıca boks yaparken ben eş zamanlı vücut geliştirme de yapıyrodum, herhalde kollarımın en kalın olduğu zaman o zamandı. ama gene de bir bb cinin vücuduna bu tür sporları yaparak ulaşman hem zor, hem de çok daha fazla zaman alır.

ayrıca millet yanında her türlü kesici delici alet taşıyorlar, dövüş sporları da insana anlamsız bir özgüven veriyor. aman diyeyim, bilmem ne yaptım 6 kişiyi dövüdüm hikayelerine aldanma (yapmışlardır bir şey demiyorum) sana pisliği gelir, dalağından böbreğinden olursun...
  • cedric tweedledee  (18.09.13 00:20:43 ~ 00:21:54) 
gibson

yanlış anlaşılma olmasın üstadım öyle bir ithamda bulunmadım ben sadece açıklamana binaen öyle dedim :) tavsiye ve yardım için teşekkür ederim verdiğin bilgiler faydalı ve deneyimlerinden faydalanarak geliyor. teşekkür ederim :)


cedric

amacım kas vücut şişirmek gibisinden gösteri değil aslında ama söylediklerinde tabi deneyimlerin neticesinden geliyordur eminim. şuan tek ve direkt tavsiye edeceğin nedir?
  • odiyus  (18.09.13 00:25:25) 
@cedric tweedledee kesinlikle çok doğru söylemiş,sakın bana bakıp gaza gelme. ben o an sarhoştum bi liselilik yapıp kavga ettim. o an birisi bıçaklasa kimsenin ruhu duymaz,bunları burda nah yazardım. profesyonel olmadıkça sakın ama sakın sokakta kavga etme. bırak sana korkak desinler ama siktiret kaç uzaklaş


  • GibsonRules  (18.09.13 00:29:29) 
hepsini boşver thai box a başla. en zevklisi o. bunla ilgilenirken de hafifi ağırlık falan antrenman sornası. gayet fit, atletik ve hoş bir vücudun olur.


  • cedric tweedledee  (18.09.13 00:41:49) 
farketmez istediğini yap hangisine daha çok ısındıysan. baksana ne kadar tatlı tatlı konuşuyor şu an bissürü kaslı güçlü adam dövebilen çocuk. ne kadar karizmatikler. her ikisi de bu algıyı oluşturuyor işte farketmez.


  • glori  (18.09.13 00:56:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.