[]

IPhone 5S Alımını Anlatmaca

Bu konudaki son sorum da bu olsun artık madem. Şimdi Apple Store, Iphone 5'i satıştan kaldırdı, Iphone 5s aynı fiyatta gözüküyor şu anda. Türkiye'ye 5C'nin 1.900 liraya geleceği söyleniyor ki 5s herhalde 2.700-2.800'den aşağı olmaz.

Amerika'ya 1 aylığına gidiyor halam, artık bir adamakıllı telefonum olsun niyetine girerek Iphone 5s almaya karar verdim, şu an web sitelerinde sim free yok. Apple ile iletişim kurmak da deveye hendek atlatmaktan zor. Unlocked bir tane for T-Mobile var. Diyelim bunu aldım, birileri LTE'den falan bahsetmiş, o çalışmaz diğer ülkelerde demiş, o nedir? T-Mobile alırsam diyelim, o sim kartı aktive etmediğim sürece bana bir sorunu olur mu? Ama telefon bir tek o T-Mobile'a tüm fonksiyonlarıyla çalışması üzere ayarlanmış da olabilir, sonuçta sim free diye bir seçenek de bekleniyor.

İkincisi bunun sim free'si var diyelim, o tüm özellikleriyle tüm ülkelerde çalışır mı? Bu 1 ay içerisinde Apple'ın geleneklerini biliyorsanız bu telefonun sim free'sinin çıkması muhtemel mi? Şu an 5c'nin sim free'si varken, bunun niye yok mesela?

Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum gerçekten. Hayatımda böyle bir işe kalkışmamıştım, ilk kez niyetine girdim.

Teşekkürler.

 
Kesinlikle LTE versiyonunu almamalısın, GSM versiyonunu alacaksın. Ve sim-free olacak. 5S aldır gitsin. Contract-free, sim-free iPhone 5S sordurman lazım yani.


  • roket adam  (17.09.13 11:38:10) 
İşte şu an sim free'si yok, bu T-Mobile versiyonu için de LTE bilmemne bir şeyler yazmışlar. O zaman sim free'sini bekliyim bakalım birazcık, çıkarsa bu bir ayda ne ala, yoksa kalacak artık mecburen.


  • bi mekan  (17.09.13 11:58:24) 
çıkar çıkar da alabilir misiniz orasını bilemem.

kapış kapış gidiyor ve ilk zamanlar bulması çok zor olabiliyor.

ha bide 2700 lira ney lan. üstüne az daha katar araba alınır.
  • trajikomix  (17.09.13 12:23:49) 
Unlock, freesim satan zaten T-Mobile kendi sitesinde mevcut herşey.

"The unlocked iPhone 5s model is A1533 (GSM)."

store.apple.com
  • heavenly  (17.09.13 18:04:12) 
Sim Free değil bu dediğiniz, T-Mobile sim kart ile birlikte geliyor. Yazıyor orada dikkatli okursanız. :) Benim de sorduğum tam olarak eğer bu sim kartı da alırsam ne olacağı idi.

"If you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile."
  • bi mekan  (17.09.13 18:21:40) 
cihaz çıkmadığı için o durum şu an, bknz 5c


  • clausura  (19.09.13 23:56:36) 
unlock henuz cikmadi. eger 1 ay icinde cikmaz ve hala istiyor olursaniz bana mesaj atin, ben ekim sonu ve kasim sonu gelecegim istanbul'a


  • jessie mccoy  (24.09.13 21:58:53) 
3.199 TL

www.darty.com.tr
  • heavenly  (25.09.13 20:22:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.