[]

Mecidiyeköy Trafik Işıklarındaki Tinerciler

Selamlar

Evimin mecidiyeköyde olması sebebi ile devamlı bütün ışıklarda çeşitli tinercilerle karşılaşıyorum.
Elinde jilet, çeşitli bezler yaklaşıp cama konuşuyorlar, küfür ediyorlar, bazen saldırıyorlar, geçen sene birisini öldürdüler.

şimdi bu belli, biliniyor, bu adamlar burada
Neden polis birşey yapmıyor?

3 kişi toplansak aynı noktada, "hükümet istifa" diye bagırsak 10 polis tutuklar bizi, senelerdir bu tinercilere, ışıklarda cam silen çocuklara bir çare neden bulunmuyor?


Bu adamları sömürüp oy almak kolay(bu tip adamların yani kafasız adamların, kime oy vereceği ortada), neden bu adamlar islah edilip, topluma kazandırılmıyor?

Ne yapmak lazım, kime söylemek lazım?
2 adım ötesi mecidiyeköy polis müdürlügü?

 
sen şikayet etmesen bişey yapmazlar. durduk yere dertsiz başımı niye ağrıtayım diyerekten. ama ihbar edersen müdahale ederler. bugüne dek abartısız 5/6 kere sarhoş, tinerci ihbar ettim. hepsinde sonuç aldım


  • dokunmakalbime  (17.09.13 11:32:25) 
çok kolay bir olay gibi bahsetmişsiniz. "alsınlar ıslah etsinler" falan...
elma mı armut mu bunlar? insan ıslah etmek kolay değil. ki bu adamlar en sorunlu tipler...
siz de mesela pek ıslah olmazsınız bence bu cümleyi kurduğunuza göre "bu tip adamların yani kafasız adamların, kime oy vereceği ortada"... zor yani... derdiniz bu çocukların ıslah edilmesi değil zaten, bana bulaşmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar...
  • ne nicki be  (17.09.13 11:42:47 ~ 11:48:55) 
şu tinerci diye yaftalanan insanlardan korkan tipleri bi türlü anlayamıyorum arkadaşç ne var lan korkucak. hayatında bir kere olsun öyle bir insanla muhabbet etmeye çalıştın mı ya da sana bir şey söylediğinde ona insan gibi cevap verdin mi? yok amk. metronun gezi parkı çıkışında sürekli durur bir kaç tanesi mesela. ben onları ilk gördüğümde bana ters yaptılar küfür falan etmeye kalktılar ben daha sert çıktım gel lan buraya dedim ne oğlum senin derdin beni mi vurcan burda amk dedim. oturduk mesela beraber sigara içtik ben bunlara bir de tavuk pilav falan aldım öyle muhabbet ettik. korkmayın lan yani hepsi senin benim gibi insan amk. hala ordan geçerken o çocuklara sigara veririm naber lan ayaküstü iki muhabbet eder öyle giderim işe.


  • dion  (17.09.13 12:18:37) 
yav arkadaş insan islah etmek kolay zor bana ne?
devletin polisi ne iş yapıyor diyorum ben

hükümet istifa diyenlere 1500 polis saldırır
halkın canına kast eden tinerciler 10 senedir orada

ne demek insan islah etmek ne kadar zor biliyormusun?
napalım zor diye katilleri, tecavüzcüleri dışarı mı salalım
yapamıyoruz zor mu diyelim?
  • cruseo  (17.09.13 12:42:31) 
dion +1

benim de çok yolum kesilir tinerciler tarafından, özellikle taksim'de çok rastlaşırız kendileriyle. hiç terslemem, insan gibi "ben de yeni mezun olmuş adamım senin kadar olmasa da çok da iyi değil durumum" deyip, şakayla karışık "sen benden çok daha fazla para bile kazanıyorsundur" dediğimde "bırak be abi, al bak cebimdeki para şu" diyerek paralarını çıkarır, daha da ileriye giderek "al abi lazımsa" dediklerini de gördüm. "ne zaman ihtiyacın olursa biz buradayız" demeleri de ayrı bir vaka. o kadar mı umutsuz bir durumda gözüküyorum diye düşündürmedi değil. en son bunlardan birisine yine rastladım geçenlerde, "hırsızlığı bıraktım sonunda abi, tövbe ettim" dedi, "al sana o zaman bir dal sigara" dedim, teşekkür etti, yine kendilerinin hep burada olduğunu söyleyip gitti arkadaşlarının yanına. yani kendilerinden ürktükçe onlar daha da saldırgan oluyor. evet keşke tinerci diye bir şey olmasa tabii ki, ancak bu kadar ötekileştirip, kendilerinden uzaklaşmak yerine, biraz daha ılımlı yaklaşırsanız başınıza bir şey gelmeyecektir. en azından taksim'de genelde böyleler.
  • soso  (17.09.13 13:54:35 ~ 13:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.