[]

defter sorusu acil yardım

bu sene üniversiteye başladım. şimdi elimde çok çok kalın büyük boy bi defter var böyle şu kalın kapaklı olanlardan. sizce bütün dersleri buna yazsam bana çok mu ağırlık eder bu defter. Yoksa küçük küçük defterler mi almalıyım? Az sonra uyuyacağım onun için acil yazdım :)




 
bir tane kalın kullan.


  • nax  (16.09.13 23:59:47) 
nasıl rahat ediyorsan öyle kullan dostum, bunun kanunu mu var. ayrıca hayırlı olsun üniversiten.


  • sahipsiz  (17.09.13 00:03:21) 
yav o kalın defterler de çok kalın cidden. ağırlık oluyor. ben hiç kullanmadım.

hafif ineklik var diyorsan her gün kağıtlara not al sonra temize çek. hem çalışmış olursun. :)
  • elorelia  (17.09.13 00:04:57) 
nasıl rahat edeceksen öyle tabii. tarzına bağlı bu. ben mesela sırt çantasız yapamam. yanımda yelek, mont vs. olduğunda ya da elime bir şey geçtiğinde hemen fırlatmak üzere sürekli sırt çantasıyla gezerim. dolayısıyla kallavi boyuttaki tek defter gayet rahat oluyor.

sen dersen ki ben hareketliyim, efendime söyleyeyim hayvan gibi defterle gezemem, alıver iki tane ince defter, onlarla gidiver.

her şeyini kaybediyosan küçük defterler daha avantajlı bi de tabii.
  • der meister  (17.09.13 00:05:44) 
o kadar kocaman defteri koyacak kolcak bile bulamayabilirsiniz. favorim a5 boyutundaki üstten telli defterler. bütün dersleri de aynı deftere ve fakat güzelce tarih ve başlık belirleterek yazmanızı tavsiye ederim.


  • bipolar  (17.09.13 00:55:50) 
eğitim hayatımın son 9 senesinde (lise + 2üniv) hiç defter kullanmadım. hep sağdan soldan yaprak isteyim otlandım. sınavı zamanı aldım fotokopiyi çalıştım. tavsiye ederim


  • ernecati  (17.09.13 01:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.