[]

Tatli Krizine Engel Olacak Atistirmalik

Sabahtan beri sekerli bir seyler yiyesim var ;yasadigim ulkede resmi bayram oldugundan mutevellit her yer kapali;cikip cikolata,gofret,jelibon vs gibi abur cubur almam pek olasi gozukmuyor.Oyle meyveyle filan gecistiremiyorum da.Evde sut ve kakao da yok.Bu iki malzeme olmadan yapabilecegim basit bir kek,pasta,kurabiye vs tarifi bilen var mi ki?




 
meyve gerçekten geçirir tatlı isteğini.diyet yaptığım zamanlarda bazen aşırı tatlı istiyorum,elma yiyorum.bir süre sonra hiç tatlı isteğim olmuyor.


  • rock n roll  (16.09.13 19:57:32) 
beze yapabilirsiniz yumurta ve şeker varsa.


  • whoosie  (16.09.13 19:58:35 ~ 19:58:45) 
yoğurda reçel/cornflakes karıştırılabilirsin.

puding varsa gereken süt miktarından 1 bardak filan az suyla onu pişirebilirsin.

yoğurt varsa süt yerine kullanabilirsin kek için. tabi aldığı kadar un ne kadar onu bilemiyorum.

labne, yoğurt, eritilmiş tereyağını karıştır. püskevit varsa un haline getirip, biraz eritilmiş yağ ile yoğur, kabın tabanına ser. az önce yoğurt ile yaptığın kremayı tabanın üzerine sıva. üzerine de reçel gezdir. cheesecake'in hazır
  • fallopian  (16.09.13 20:14:45) 
evdeki malzemeleri saysan daha çok yardımcı olacağız.


  • naturelist  (16.09.13 20:48:50) 
Evde tatli,kek icin bilimum malzeme var (un,seker,kabartma tozu,nisasta,vanilya,krem santi,irmik,yumurta,labne,tereyagi vs),birkac cesit meyve de var (muz,cilek,elma,armut,seftali) ayni sekilde birkac cesit recel de mevcut.


  • fraise  (16.09.13 20:57:20) 
elmalı turta yap, benim için:)


  • naturelist  (16.09.13 22:27:34) 
"engel olacak "diye özellikle belirttiğin için diyorum ki yarım limonu sıkıp yarım çay kaşığı tarçınla karıştırıp içersen on dk sonra tatlı isteğinden eser kalmaz ;)


  • les  (16.09.13 22:49:07) 
ceviz/peynir birlikte ye, bunlar seni tok tutmazsa kimse tutamaz.


  • joepiscopo  (17.09.13 06:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.