[]

telefon bataryası

şimdi telefonun bataryasının ortadan şişmiş olduğunu farkettim, az önce de fotoğraf çekerken flaş patlayacağı sırada birden kapanıverdi allahsız telefon.

bu şişkinlik benim bi tarafımda patlar mı?

samsung galaxy ace denen lanet olası telefon.

 
bir an önce yenilemenizde fayda var;

www.bilgimanya.com
  • dntpnc  (16.09.13 01:20:47) 
pil işlevini yitirmiştir zaten o noktada. fazla dayanmaz. telefonun içinde şişerse telefona fiziksel bi zarar verebilir. patlamaz, ama eğer kenarları açılırsa ısınır, erime ihtimali var. ince bi reaksiyon sesi alırsınız zaten eğer açılırsa kenarları. tıslama gibi. bence değiştirmeye bakın en kısa zamanda.


  • icim urperiyor  (16.09.13 01:20:49) 
kolay kolay patlamazlar ama yanmaya başladıktan sonra çok yüksek ısıda yanıyorlar, koyduğunuz yeri falan delebilir, yangın çıkartabilir. orijinal bir batarya alın, sakın muadille falan uğraşmayın.


  • Huan8  (16.09.13 01:21:39) 
askerde bi arkadaşım şişen telefon piline falçata ile ufak bi delik açmıştı. abartmıyorum alevi 1 metreye kadar yükseldi.çok tehlikeli direk çöpe.


  • tadutadu  (16.09.13 01:36:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.