[]

askerdeyken kredi kartı borcu ödeme

Merhaba,Benim bir miktar kredi kartı borcum var ve her ay bunun asgarisini ödüyorum ve 2 ay sonra askere gideceğim. Sorum : askere giderken yanıma kredi kartımı alabiliyor muyum ? Alabiliyorsam, askerdeyken asgari ücreti ödüyememe gibi bir durum söz konusu olabilir mi ? Sanırım acemi birliğinde 1 ay dışarı çıkamıyorsun ve sonrasında atm olmayan ücra bir yere düşme olasılığı falan olabiliyor mudur ki ?




 
askere giderken yanınıza kredi kartı alabilirsiniz. kimse bir şey diyemez. alın zaten.

ödeyememe gibi bir durum ancak paranız yoksa olur, en kötü birine söylersiniz o atm'den yükler?

atm olmayan yer kalmadı pek askeriyede. hele ki acemi birliklerinde atm olmayan bir yer duymadım ben. sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. ustalıkta da, çarşıya çıktığınızda rahatça ödersiniz zaten.
  • beyazfil  (16.09.13 00:08:51) 
alabiliyorsun. kışlalarda atm oluyor ama para yatırma ünitesi olmayabiliyor hepsinde.


  • japon askeri  (16.09.13 00:09:25) 
alabilirsin tabi, kim niye engel olsun senin kredi kartını yanına almana. kışlalarda atm var da, para yatırma olayı olmayabiliyor. gerçi çok alakasız bir yerde yapmazsan askerliği çarşı izninde halledersin zaten. benim usta birliğinde çarşı izni olayı yoktu ve sadece 1 adet ziraat bank atm si vardı kışlada, onda da para yatırma olayı yoktu. artık hesap numaramı falan filanı verip, evi arayıp siz yatırırsınız artık demiştim.


  • wilhelmwasmuss  (16.09.13 00:27:23) 
atm yoksa birlik içinde postane olur acemilik de toplayıp işi olanı götürürler, usta da çarşın olacak zaten haftasonu şehirdeki atm den halledersin.


  • r_u_h  (16.09.13 00:53:41) 
acemilikte yemin töreninden sonra ailen falan gelirse evci izni verirler. ailen gelmezse de 1 günlük çarşı izni verirler. o arada halledebilirsin belki. en azından bizde öyleydi.

biraz da komutanlarına bağlı, kafa adamsa izin alabilirsin 1 saatliğine gibisinden.
  • bilgisayar muhendisi adayi  (16.09.13 01:10:01 ~ 01:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.