[]

tacizi videoya kaydetmek

instagram.com

bu kızın yaptığı videoyu eleştiren de var destekleyen de..

siz hangi saftasınız ? özellikle duyuru kadınlarına sesleniyorum, siz de böyle bir şey yapar mısınız ?

 
eleştirilecek birşey yok.destekliyorum kendisini.


  • rock n roll  (15.09.13 22:01:38) 
erkeğim,

bence cesareti için tebrik etmek lazım. sonuna kadar destekliyorum,puşta az bile yapmış
  • GibsonRules  (15.09.13 22:01:40) 
(git: 661571)


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (15.09.13 22:03:49 ~ 22:04:02) 
süper yapmış. az bile. keşke ben de onun kadar cesaretli olabilsem.


  • sadecece  (15.09.13 22:04:23) 
gercekligi konusunda her zaman soru isareti olacak kafamizda.

ama ses tonundan hissettigim sey, kurmaca olmadigi. videodan sonra bir de polise verseydi dicem ama polis korur boylelerini.
  • la traviata  (15.09.13 22:07:01) 
kızın sinirden sesi titriyor, ben uydurduğunu sanmıyorum. az bile yapmış künt herife. kadınlar olarak biraz daha cesaretli olup tepki verebilsek, korkutsak bu amipler cesaret edemez böyle şeylere.


  • quasiromantic  (15.09.13 22:10:28) 
video her şeyiyle gerçek gibi duruyor, ama her şeyiyle çok rahatsız edici.

ülkede güvenlik birimlerinin sıfır güvenilirliği olması çok rahatsız edici. yani kız gerçekten taciz edildiyse, kızın çare olarak polise gitmek yerine bunu görmesi korkunç bir çaresizliğe işaret ediyor.

öte yandan adamın suçlu olduğuna bu kadar kolay inanılması da endişe verici. umarım bu bir trende dönüşmez. düşünsene, dişilerin elinde böyle bir güç var artık. sana herhangi bir sebeple sinir olan bir kız videonu çekip "bu herif beni taciz etti" diye internete koyabilir, binlerce insan izler, izleyenlerin %90'ı da anında senin suçluluğunu anında kabul eder. hiçbir şey yapmadığına kimseyi ikna edemezsin.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (15.09.13 22:39:28) 
Ben butun otobusun duyacagi sekilde bagirirdim sanirim. Ama boyle bir sey yapmak aklima gelir miydi orasini bilemeyecegim. Yani kameraya cekip bunu sanal alemde yayinlamanin bir manasi yok bence pek. Otobuse duyururdum adama tekme tokat girisirdim, kufurler ederdim falan bu gibi seyler yapardim. Seviyemi bozardim yanisi


  • Idonthaveausername  (15.09.13 22:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.