[]

Gezi olaylarinda hayatini kaybedenler

Gezi olaylarinda polisin direkt müdahelesiyle hayatini kaybetmis ama adlari ve kimlikleri basina yansimamis insanlar olabilir mi? Varsa sayica cok mudur? Yurtdisindan bir arkadasim, Alman vatandasi ancak Türk asilli avukat bir bayan arkadasinin olaylarin ilk günlerinde (sanirim 1 Haziran) hayatini kaybettigini söylüyor, arkadasima inanmamak icin bir sebebim yok ama bu kisinin isminin hic bir sekilde basina yansimamis olmasi biraz garip geliyor.




 
gezi olaylarında ölmeyenlerin bile gezi olaylarında ölmüş gibi basına yansıdığı bir ortamda öyle bir ihtimal yok.


  • pause  (15.09.13 20:29:50) 
kesin duyulurdu bence de.


  • baldur  (15.09.13 20:40:56) 
azgın polis terörünün yaşandığı, nelerin nelerin sümenaltı edildiği ülkemizde yaşanması olası ancak konunun hassasiyeti itibari ve malum sanal medyanın etkisi göz önüne alındığında pek ihtimal vermediğim durum. illa kokusu çıkardı. ailesi arkadaşları, olaylarda çevresinde bulunanlardan birisi duyururdu bunu.


  • social strata  (15.09.13 20:41:32) 
t.c. vatandaşı olsa "belki? Acaba?" derdim ama benim bildiğim, medya veya şahıslar aracılığıyla gözlemlediğim Almanya'nın askeri başına çuval geçirilmesine "gık" bile diyemeyecek ya da mavi marmara'da pisi pisine ölen vatandaşlarının hesabını en azından "sözlü" olarak soramayacak bir yapıda değil. zor yani. Hiçbişy olmasa basında çıkardı.


  • dafaiss  (15.09.13 21:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.