[]

böyle bir zamanda gap turu?

arkadaşımla bu kurban bayramda tur şirketiyle gap turuna gitmeyi düşünüyorduk, fakat suriye'yle savaş olasılığı baş gösterince vazgeçtik. ben böyle bir dönemde o taraflara gitmenin mantıklı olmadığı taraftarıyım (mardin, gaziantep, adıyaman, hatay gibi şehirleri kapsıyor tur), fakat arkadaşım bi şey olmaz illa da gidelim kafasında. tehlike arz etmesinden öte, güvenlik sebebiyle tur şirketi birçok yere gezileri iptal edebilir diye düşünüyorum, ve neticede verimsiz bir gap turu olur..ne dersiniz?




 
Hiç korkmayın. Ne oranın insanının size bir zararı olur, ne de gördüğünüz güzelliklerden pişman olursunuz.


  • skydreams  (15.09.13 17:34:53) 
arkadaş kafanız mı güzel 4 senedir gider gelirim senin o tur dediğin yerlere hiçbir şey de yaşamadık şimdiye kadar. savaş felan hikaye rahat rahat gidin gezin. senin için konuşmuyorum yanlış anlama da seni böyle düşünceye iten de medya ve çevrendeki insanlar. adam ankara'nın doğusuna geçmeden hiç gitmediği yerler hakkında tehlikeli diye yorum yapıyor. neyse velhasıl gidin yani, pişman olmazsınız:)


  • theripperknownasjack  (15.09.13 18:30:56) 
ha ayrıca bana sorarsan turla felan da gitme, uçakla örneğin mardine git, araba kirala daha uyguna gelebilir diye düşünüyorum. tabi hatay biraz uzak olur mardin'i merkez alırsanız.


  • theripperknownasjack  (15.09.13 18:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.