[]

Sahiplenmelik kedi arıyorum!

Dün de duyuru açmıştım ama bu saatlerde duyuru daha dolu olur diye şansımı denyeyim dedim.

- Engelli olması benim için öncelikli. Gözü görmeyen, kulağı duymayan, tek bacağı olmayan vb. yani sokakta yapamayacak olan kediler.
- Yavru olması da önemli çünkü eve alışmasını istiyorum. Ayrıca aileme bunu sokaktan buldum peşime takıldı veya benzer bir bahaneyle geleceğim. Sokakta yaşayamayacak bir hayvanı sokağa tekrar salmama israr etmezler. Öbür türlü sokaktaki kedileri topluyorum diye olay çıkartırlar.
- 1,5 yaşında bir Siyam kedim var. Kendisi çok uyumlu, ses çıkarmayan, uysal bir kedicik. Yavruyken karakter tahlili biraz zor tabi ama diğer kedilerle iyi anlaşabilen bir kedi olması bir artı olur gelecek minnak için.
- Kum, aşı vb. masrafları karşılayabilecek durumdayım. Zaten bir kedi olduktan sonra ikinci kedinin masrafı o kadar artmıyor.
- Ankara'dayım.

Bütün ilan sitelerini dolaştım ama aradığım gibi bir minnak bulamadım. Tekir bile olsa çoğu yavru yuva buluyor, ben ise bulma ihtimali düşük olanlardan sahiplenmek istiyorum. Eğer yakınınızda falan duyarsanız beni bilgilendirirseniz sevinirim. Hani sağlıklı ama sonu mutlaka sokak olacak kedi varsa o da olabilir.

Teşekkürler!

 
mutlaka biliyosundur ama bu sayfada dediğin gibi zor durumda olup yuva arayan kedileri sürekli görüyorum belki bakmak istersin:

www.facebook.com
  • matchgrip  (15.09.13 17:05:41) 
Teşekkürler, orayı takip ediyorum, eğer engelli bir kedi bulamazsam oradan yuvalanma ihtimali düşük tekirlerden birini sahipleneceğim :)


  • passion rules the game  (15.09.13 17:08:23) 
not: istanbul'dayım.

bizim evin bahçesinde bir kedi var, 1,5 ay önce 6 tane yavru doğurdu. hiçbirinin gözleri görmüyordu. biz onları veterinere götürdük. damlalar damlattık, aşılar yaptırdık. şimdi çoğu görüyor, bazısı sadece tek gözle görüyor. ve birinin sol arka bacağı kopuk. malesef ona yapabilecek bir şeyimiz yok. büyüyor kediler, korkuyor bir gün o bacaksız olan yola çıkacak da ezilecek diye. zaten gözleri de iyi değil...
  • aguilas negras  (15.09.13 17:15:44) 
keşke ankara'da olsaydınız :/

ama haysev'e ilan vermenizi tavsiye ederim. sahiplenecek birileri çıkar belki. engelli kedilerin evde yaşaması çok daha iyi. sokaklar çok tehlikeli :/
  • passion rules the game  (15.09.13 17:17:36 ~ 17:17:56) 
www.facebook.com

ankara'ya getirtebileceğini düşünüyorum ya da bu yavruyu almak istersen yeni bir duyuru açıp yardım isteyebilirsin duyuru sakinlerinden. ilan sahibi ya da haysev ile de görüşebilirsin getirtmek için. sokakta yaşayamayacağı kesin canlardan birisi.

not: ilan sahibi ben değilim, duyuruyu görünce geçende bu kediciği gördüğüm aklıma geldi, paylaşmıştım, dün paylaşmışım hatta ne geçeni kafa da kalmadı.
  • pasp  (15.09.13 17:26:42) 
Teşekkürler ilan linki için ama 2 saatte bir göz damlası damlatmak gerekiyormuş ve ne yazık ki bu benim işimden dolayı mümkün değil. Görme ihtimali de varmış ameliyat sonrası, umarım o da görür. :)

Başka bir ilan buldum İstanbul'dan, iletişime geçeceğim ilanı verenle, sokak kedisi ve gözleri kapanmış. Muhtemelen ameliyat falan olması gerekecek ama buraya gelirse masrafları da karşılayabilirim sanırım.
  • passion rules the game  (15.09.13 17:35:08 ~ 17:37:22) 
www.facebook.com

gözleri görmeyen kedi var: www.facebook.com
  • bradshaw  (16.09.13 01:44:27) 
Teşekkür ederim, Haysev aracılığıyla görme engelli bir kedi buldum. Sahipleneceğim inşallah :)


  • passion rules the game  (16.09.13 10:52:33) 
Allah sizden razı olsun ne diyelim :)


  • aguilas negras  (16.09.13 13:31:14) 
  • old joe  (17.09.13 10:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.