[]

UK gezisi

tavsiyeye ihtiyacım var..Londraya sabah 10 da iniyoruz.O gün londrayı geziyoruz.Bir sonraki gün sabah kalkıp stonehenge yapıp oradanda cardiff'e geçiyoruz.

Plan bu.Sizce iyi olmuş mu? Yeter mi bu zaman?Londrada görülmesi gereken yerleri görelim yeter.Stadyum filan görmek istemiyoruz.

Şimdiden Teşekkürler.

 
Londra'ya 1 gün az, bence en az 3-4 gün ayrılmalı.


  • sazz  (15.09.13 16:16:33) 
ya aslında bizde öyle dusunduk baştan ama çokta para harcamak istemedik.ne kadar harcarız aşşağı yukarı londra müzelerinde?


  • cancan  (15.09.13 16:45:22) 
olmamış.kesinlikle london daha fazla günü hakediyor. çok para harcamak istemiyoruz olayı zor. hediyelikler bile gayet pahalı gelmişti bana. ama tabi almanıza engel olmuyor bu :)

eskiden nasıldı bilmem ama şuanda müzelere giriş olayı ücretsiz falan değil, normalde. london pass denen bir kart var. (git: londonpass.com) bununla bazı müzelere ücretsiz giriş hakkınız var. bazı yerlerde de indirim ve ayrıcalık sağlıyor falan filan.

gayet para harcayağınızı göze alarak gidin bence. gittiğinize, gezdiğinize değsin efem. keep calm & carry on
  • Huan  (15.09.13 18:43:16) 
Müzelerin paralı olduğunu ben de hatırlamıyorum, ama mesela Tate Modern'de falan ekstra bölümler oluyordu onlara veriliyor bi, bir de dedikleri gibi müzedeki broşürleri paralı alabiliyorsun, ufak maddi bir yardım mahiyetinde.

Müzeler dışında; müzikal'e gidebilirsiniz, phantom of the opera mesela. Camden Town'a gidin, orası bile insanın 1 gününü alıyor. Bunun daha London Eye'i, London Dungeon'ı var. Ben seçenekleri sayayım da bence siz oturun bir yol haritası çizin ve en verimli şekilde en istediğiniz yerlere nasıl giderinizin planını yapın.
  • sazz  (16.09.13 01:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.