[]

Dermatolog Randevusu

Cildimle ilgili herhangi bir sorunum yok(sivilce vs gibi);simdi ben kalkıp bir dermatologa gitsem,bana neden şikayetçi oldugumu sorunca;'bir sorunum yok sadece genel kontrol icin geldim ve cildim icin hangi ürünleri kullanmalıyım,nasıl bakmalıyım bunu öğrenmek icin geldim' desem ona gore gidip kremler alsam cok abes olur mu?doktor bana güler mı?

Eğer bu normal bir durumsa bana bir de istanbulda iyi bir dermatolog onerebilir mısınız?Yoksa sırf kremler icin gidiyorsam herhangi bir dermatolog da olsa olur mu?


 
doktorundan doktoruna değişir. kimisine ben soru soruyorum cildimle ilgili geçiştiriyor kimisi ayrıntılı cevap veriyor. doktorun sana gülmesi gibi bir durum yok ama dediğim gibi her dermatolog, cilt doktoru bu konuda yeterli değil. yani sorunlara göre ilaç yazmaya programlanmış bir çoğu.

o nedenle doktor araştırması yap bence.
  • tuborg yesili  (15.09.13 15:48:31) 
güler, çok gereksiz. iyi bir cilt bakım merkezine gidin, oralarda cildinize bakıp size ürün satacak uzmanlar oluyor. o da illa birisine baktırmak istediğiniz için, yoksa kendiniz de iyi bir eczaneye gidip tavsiye alabilirsiniz.


  • quasiromantic  (15.09.13 15:50:01) 
gönül ergenekon
sibel alper
banu taşkın
  • tikican  (15.09.13 15:50:52) 
bu kişiler dermatolog ama cilt bakımı yapan dermatologu olan bi yere de gidebilirsiniz yine de bence coğu para tuzağı,size ürün satmaya aklınızı çelmeye çalışacak bi cilt bakım merkezine gideceğinize dermatokozmetik alanında iyi bir doktoru tercih edin


  • tikican  (15.09.13 15:52:18) 
Cilt bakım merkezine gitmeyi düşünmüyorum zaten zira tikican'in dediği gibi sadece ürün satmaya odaklanan insanlar cok fazla oyle yerlerde.


  • fraise  (15.09.13 16:05:38) 
sana nacizane tavsiyem, cilt bakım konusunda takıntılı biri olarak. kendin araştır kendin öğren. doktora da gitsen cilt bakım uzmanına da gitsen kendi anlaştıkları marka vs üzerinden sana tavsiye yapacak. sen sadece cilt tipini öğren ürün seçimini kendin yap. artık birçok yerde ürünleri kullananların yorumları var, ürünlerin içeriklerinin ne derece sağlıklı olduğunu öğrenebileceğin siteler var. yani bu konuda kendin araştırsan çok daha fazla yol kat edersin. sen sadece cilt tipini öğren onu da artık birçok yerde öğrenebiliyorsun zaten


  • tuborg yesili  (15.09.13 16:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.