[]

Blackberry Q10?

Şuan Blackberry kullanıyorum ve çok memnun değilim ama piyasada daha iyi tuşlu telefon üreten bir firma yok sanırım. Blackberry Q10 ve Q5 arasında kaldım. Q10'un fiyatı 2 bin lira ve yorumlar pek iç açıcı değil. Kesinlikle dokunmatik ekran istemiyorum ama bu fiyata değer mi emin değilim. Ne yapsam bilemedim?




 
ben de tuşlu telefon bağımlısıyım. 9800 kullanıyordum artık çalışamaz duruma gelince satıp chacha aldım. inanılmaz rezalet bir klavyesi var 9800'e göre. benim bildiğim tuşlu başka akıllı telefon yok zaten. dandik t9 klavyeli nokiaları falan saymıyoruz. blackberry kullanıyorsan zaten, en baştan sana blackberry'nin nasıl bir şey olduğunu anlatmaya gerek yok. ayrı bir tarz çünkü o bana göre. :) evet bir iphone değil belki ama anladın işte sen.

neyse çok uzattım. fiyatı biraz pahalı olabilir ama hızı falan nasıldır bilmiyorum. en son yeni işletim sistemi de çıkmıştı sanırım blackberry'e. git bi teknosa'ya dene, aklına yatarsa paran varsa al. sonuçta ben başka bilmiyorum q klavyeli telefon. en azından o skalada bilmiyorum. mecburuz vermeye. :( benim param yoktu o yüzden chacha aldım. varsa paran bas q10'a.

edit: 9900 neden düşünmüyorsun ?
  • zazazaraeta  (15.09.13 15:28:25 ~ 15:28:43) 
galaxy pro kullanıyorum 2 senedir. baya memnunum. 2 sene daha kullanırım sanırım.


  • c1b2k3  (15.09.13 16:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.