[]

Lada Niva'yı nasıl bilirsiniz?

Ey ahali
ani bir gazla lada niva almaya karar verdim.babam da bizden gaz aldı tamam dedi ama saat ilerledikçe gazın etkisi geçmeye başladı. ne dersiniz ankara da çok fazla araziye çıkma fırsatı bulabileceğimi zannetmiyorum, almak mantıksız mı olur?

bir de bütçe 6.000tl.6 milyar yani.babam 2 ay kadar arabasız kalacağı için bu aralar bi araba alıncak bi şekilde. yani daha lüks bişey alma şansımız yok ve kız kardeşim birçok arabanın tipini beğenmezken nivayı çok sevdi. şimdi bu fiyat aralığındaki araçlarla kıyaslarsak araç aşırımı kalas kaçar bi bayanda kullanabilir mi?

 
Lada Niva'nin iyi bir arazi araci oldugunu duymustum ama duz yolda ne kadar kullanisli olur bilemiyorum.

Bir de araziye cikma firsati bulamayacaksaniz neden jip almayi dusunuyorsunuz ki?
  • msb  (30.03.09 23:26:29) 
tipi bart simpson'ın ekürisi milhouse a benziyor. huyu benzemesin.


  • neronas  (30.03.09 23:37:51) 
temiz bi subaru justy bulup alın bence ankarada çok vardı. yakıt sarfiyatı falan da az olur..


  • yuto  (31.03.09 00:10:42) 
Lada Niva candır, canandır, düz duvara tırmanan bir leopardır. Ama son derecede gereksizdir. Opel Corsa al, toyota yaris al, nissan micra al.Lada Niva masraf çıkaracak çünkü sana.


  • sinuzit  (31.03.09 09:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.