[]

Eliptik bisiklet

Eliptik bisiklet kullananlara bir soru: Eliptik bisiklet baya bir sallanıyor üstündeyken. Normal mi bu?
www.voitbayi.com

model de bu. Manyetik göstergenin altındaki direk kısmı var ya işte orası özellikle...

 
benim kullandığım sallanmıyor 30km+ hızlara çıkmadıkça. yani 10-15 saniyelik çıkabildiğim en üst hızlara çıkmadıkça...


  • ucan spagetticanavari  (14.09.13 18:38:28) 
Sizin kullandığınız hangi model? Bizimki hafif mi acaba? Onla mı bir alakası var. Gerçi pek küçük bir şey de değil.


  • electra kompleksi  (14.09.13 18:50:50) 
107kg ağırlığı benim kullandığımın.


  • ucan spagetticanavari  (14.09.13 18:58:32) 
yerle direkt temas ediyorsa, altına bir şey serin.
kutudan, vidaları sıkıştırmak için, anahtar çıkmış olması lazım. vidaları bir daha kontrol edin.

  • marcelorios  (14.09.13 19:26:16 ~ 19:27:11) 
şunu kullanıyorum: www.hepsiburada.com

hiç bi sallantı falan yok çok da memnunum nerdeyse 2 senedir kullanıyorum.
  • rotten head  (14.09.13 21:08:46) 
@rotten head sizinki mekanikmiş bir de ağırlığı da bizimkinin nerdeyse yarısı kadar. paraya kıyıp manyetik aldık niye böyle oldu ki bütün hevesim kaçtı binemiyorum.

@marcelorios yerle direk temas etmiyor altına halı kaydırmaz koyduk :)
www.google.com.tr

bir de şu direk kısmının dibinde bir yer var orayı çıkarıp vidaları da sıktık olmadı. modelle mi ilgili yoksa bizimkinde mi sorun var anlamadık.
  • electra kompleksi  (14.09.13 21:34:01) 
sallanıyor derken, ortadaki direğin orası boşlukta gibi hareket mi ediyor, yoksa pedalları çevirince sağdan soldan ses mi geliyor?
daha önce bu tarz bisikletlerden kullandınız mı bilmiyorum ama, bu aletlerden genelde, kullanıma bağlı olarak, garç-gurç diye ses gelir, aletin sağı solu oynar. sizin model, 800 liraymış. 300 lira olsa ses normal derdim ama 800 lira verilen bir bisikletten ses geldiğinde, ben de olsam, rahatsız olurdum.

www.voitfitness.com
buradan voit'in yetkili servisini arayın. eve servisleri var, gelip bir kontrol etsinler.
  • marcelorios  (14.09.13 22:09:09) 
@marcelorios evet dediğiniz gibi boşlukta gibi hareket ediyor. montajı yapan elemana söyledik gelecek. inşallah bu modelin genel bir özelliği değildir.


  • electra kompleksi  (15.09.13 00:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.