(7)
Uçurulmak - Aynı ip - @ssg @kimi raikkonen
Ev arkadaşım ve eve sıkça gelen bir arkadaşımla birlikte kol kola uçurulduk. Buradan ne yapabiliriz diye yazmıştım. Aynı ip kullandığımız için uçurulduğumuzu biliyoruz. İletişime yaz dediler yazdım ancak 1 ay geçti hala bir cevap yok. nickim goksuyu idi. Buradan tekrar haykırmak istedim. Teşekkürler
Ev arkadaşım ve eve sıkça gelen bir arkadaşımla birlikte kol kola uçurulduk. Buradan ne yapabiliriz diye yazmıştım.
Aynı ip kullandığımız için uçurulduğumuzu biliyoruz. İletişime yaz dediler yazdım ancak 1 ay geçti hala bir cevap yok. nickim goksuyu idi.
Buradan tekrar haykırmak istedim.
Teşekkürler...
0
aynı ip'den bağlandığınızı bildirmiş miydiniz nicklerinizle? bildirmeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla uçmamak için.
0
@river:
bildirmek gerekmiyor.
0
ok. eski uygulama öyleydi; ama süpersonik başka teknikler geliştirdik, gerek yok mesajı gelmişti olan bitende. şimdi hatırladım..
0
ben de ev arkadasımla ve dedıgınız gıbı evıme gelıp gıden bır akadasımla aynı ıp'den gırıs yapıp duruyorum sozluge. bıldırmıstım de zamanında. sorun yok. bılemıycem.
0
esas itibariyle
(
30.03.09)
aynı ipden giriş yapıldı diye uçurulmak kadar da saçma bir gerekçe yok bence
la mer sende sanırım bekleyeceksin çok zaman geçtiye tekrarlarsın mesajını ama sonra gene bekleyeceksin
0
birbirininizin entry'lerini oylayıp bir de aynı ip'den girişler yaptıysanız bu yüzden uçurulmuş olabilirsin. aksi takdirde moderasyonun uçuracağını sanmıyorum. hele ki daha önce bildirdiyseniz. ssg bu konuda mistik yöntemler kullanacağız demişti. (bkz:
#15012016) herhalde o yöntemlerden birine takıldınız. şuan 50 bin çaylağın beklediğini düşünürsek iletişimden gelecek cevap baya olacaktır. başka bir çareniz yok gibi gözüküyor. ayrıca buradan sesinizi duyacakları da garanti değil.
0
sözlükte iki ayrı hesap kullanmak yasak. niye yasak? aynı kişiye ait iki hesap birbirlerine sürekli birbirlerine oy vererek oylama sistemini, karma sistemini abuse edilebilir. aynen online oyun sitesinde iki ayrı hesap açıp, ikisini bir tavlanın başına oturtup sürekli bir tanesini yendirterek yüksek puan yapmak gibi.
aynı ip'den girmek yasak değil. niye? çünkü aynı ip'yi kullanan bir sürü bilgisayar, bir sürü kişi olabilir. peki demin ne demiştik? oylama sistemi abuse edilir demiştik. e siz iki farklı kişi de olsanız oylama sistemini abuse edecek şeyler yaparsanız "kanka girince benim entry'lere de şukela bassana karmam artsın" derseniz uçmanız gayet mümkün. mistik yöntem dediklerinin de bu olduğuna neredeyse eminim.
0