[]

Balkona dadanan kargalar

Gençler,
Orman manzaralı mis gibi balkona aluminyum folyoya sarılmadan çıkamaz olduk. Geçen sene kargalar yuva yapmış şömineye, yumurtlamışlar. Ben de kaplara su koydum, arada ekmek attım, kuluçkada bir de yemek derdine düşmesinler diye. Yavrular doğunca taslarını taraklarını toplar, giderler sandım. Yazın biz yokken iyice yerleşmişler, yakında bizi evden gönderecekler.

Çok pisler, sürekli bir şeyler taşıyorlar ve kendilerinden büyük parçalar bırakıyorlar:( Ve sürekli kavga ediyorlar, evde seslerinden durulmaz oldu, aile huzuru diye bir şey kalmadı. Evliliğini kurtarmak için çocuk düşünenler iyi düşünsün.

Renkli çamaşır ipi astım, bir iki gün idare etti. O iplere renkli balonlar astım, patlattılar. Cd'lere artık inanmıyorlar, en son siyah poşetleri iplere mandalladım. Şuan balkonu gören komşular evde çılgınca parti verdiğimizi sanıyor olabilir, balkondaki renk cümbüşü evin kalanında yok.

Yok mu bunun bir çözümü?

 
kuşları kaçıran bir alet var. ses dalgası yayıyor. al ondan. on güne kurtulursun.


  • sen git ben geliyorum  (14.09.13 10:54:50) 
nankörler. o kadar besledim.


  • chieko  (14.09.13 11:30:04) 
zehirli yiyeceklerden birini bırak, birisi alır da nalları dikerse, diğerleri yemeyecektir ama kargalar da akıllı baya, yüzsüzlük edip gitmeme ihtimalleri var. en iyisi havalı tüfekle birini vur. (çok vahşice oldu biliyorum, ben de tasvip etmiyorum)


  • Huan8  (14.09.13 12:09:50) 
file çek balkona. balıkçı ağı gibi sağlam bir şey olursa geçemezler.


  • noolmus ki babam  (14.09.13 12:29:45) 
okurken cok guldum. kargalar zekidir. iple balonla cdyle falan korkutamazsiniz. yavrular ucacak kivamda mi?
o degil de o yavrular da seneye yavrulamaya sizin balkona gelecekler biliyorsun degil mi :D

  • nax  (14.09.13 12:36:21) 
karga attan daha zeki bir heywandir. ayricana da saldirgandir. Alfred abi, Kuslar filmini haybeden cekmemis. vakti zamaninda, ABD'de sutler siseynen satiliyokene, kapinin onune birakilan sut siselerinin kapaklarini delip, kaymaklari lupletirlermis.

en iyi cozum balkona ag germek.
  • compadrito  (14.09.13 14:27:15) 
Su tabancası ile kovalıyorum, hem eğlenceli oluyor.
Bazen maske takıp su tabacasının önüne kağıt bantı ile elfeneri takıyorum. Tripden tribe koşuyorum. Artık gelsinler diye bekler oldum:)
Su tabacasını şu pompasından ne kadar hızlı çekersen o kadar tazyikli su atanlardan aldım,manuel, çok yakında olduklarında canlarını acıtmıyor.
  • sadegazoz  (14.09.13 14:35:59) 
tüfekle vur.


  • glamdr1ng  (14.09.13 14:47:02) 
balkona konuyor diye öldüremem ya, olmaz o. şömineyi kapattım kutularla, yavrulamaya gelemez ama ayakları kesilmiyor bi türlü. siyah poşet astım en son bi yerden duyup, o da idare etti bir iki gün. bugün geldim yine takılıyorlardı kombinin orda. helikopter böcekli balon diyolar, nerden bulunur ki?


  • chieko  (18.09.13 00:31:35) 
bana da geliyorlar ama yerleşme yok. yerleşme farklı bir şey. biz besliyoruz, aynı zamanda evin içine de kumrular yuva yapıyor; eşit besin dağılımı olsun diye kargaları günün bazı zamanlarında kovmak durumunda kalıyorum. bunun için pembe/kırmızı oyuncak bir domuzu kullanıyorum. işe yarıyor. korkuluğa benzer bir oyuncak alabilirsin, insana benzesin ya da hayvana, koy onu. bu bir çözüm olabilir.


  • bak ne diycem simdi  (18.09.13 00:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.