[]

çalınan cep telefonu (hadi hafiyecilik yapalım biraz)

bu gece bir yakınımızın kır düğününe gittik. bir ara hepimiz masadan kalkıp pistvari bir alana oynamaya gittik. döndüğümüzde bir arkadaşımız masaya bıraktığı telefonunun yerinde olmadığını söyledi. aradık taradık yok. düğüne gelen kişilerin almış olma ihtimali çok düşük, garsonlar da efendi çocuklara benziyorlardı. organizasyon yetkilisi bayanla görüştük, ekibinden çok emin, bu konuda samimi olduğuna inanıyorum, isterseniz polisi arayın gelsin dedi ama düğünün huzurunu bozmamak için bu öneriyi kabul etmedik.

kaybolan cihaz iphone 5.

iki soru var. sizce hırsız kim? bu konuda teknik veya adli olarak ne yapabiliriz?

 
telefonda find my phone tarzı bir şeyler yüklüyse şansınızı deneyebilirsiniz.
savcılığa dilekçe yazıp bırakabilirsiniz.
düğünün videosunu izleyebilirsiniz belki bir kenardan çıkıvermiştir.
edit: hırsız bence düğüne gelen ufaklıklar varsa onlar.
  • enchantress  (14.09.13 02:29:04 ~ 02:29:45) 
Daha önce gerekli adımlar atılarak önlem alındıysa linkteki şekilde bulunabilir.
www.iphonecuyuz.com

  • zigi  (14.09.13 02:35:11) 
söz konusu telefon iphone 5 olunca onlar efendi çocuktu geriye kalanlar zaten akraba demek bence mantıksız. düğündeki küçük çouklarda onu oradan alma riskine girmez.

bu arada iphone 5 masada bırakılır mı?
  • tahsin baskan  (14.09.13 02:35:32) 
yan masa.


  • jamswety  (14.09.13 02:45:34) 
imei numarasını not aldıysanız verin polise, imei numarası belki faturada yazıyordur.


  • buzdagi  (14.09.13 03:09:47) 
btk'yı arayıp imei numarasını veriyosunuz, telefonu kullanma kapatıyolar, kimsenin bi işine yaramamış oluyo telefon.


  • jpsartre  (14.09.13 10:21:22) 
polise değil doğrudan savcılığa gidin tabi IMEI no gerekli hemen telefonu kullanıma kapatırlar ve sizden sonra telefonu kullanan var mı bunu öğrenebilmek için iletişim dökümleri istenir, sonrasında süreç devam eder, bulunma ihtimali yüksek yani,IMEI no yoksa telefonda en son takılı hat numarası da yeter.


  • tomber  (15.09.13 00:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.