[]

sucuklu yumurta yapımı

gece açlığı vurdu yine yumurta sucuk yapacağım da yardımınız gerek.ben bu işi bilmem hacı.evde de kimse yok tarif edin size zahmet midem ezildi.

edit: ne kadar teşekkür etsem az sizler çok iyi insanlarsınız.ama ben gittim doritos yedim hayvan olaraktan.lakin içiniz rahat olsun sabah menemenle intikamınızı aldım.onda da yumurta var sonuçta.sizi seviyorum.


 
önce sucukları kızart. sonra yumurtayı at. istiyosan tuz da at. sarısının öyle top gibi kalmasını sevmiyosan oyna biraz onunla. o kadar.


  • tepedeki psychedelic adam  (14.09.13 02:07:13) 
sucuğun dışındaki zarı çıkar. dilediğin şekilde dilimle, yağı at tavaya ısıt, sucukları üstüne at hafif kızarsın, yumurtayı kır, tuz karabiber pul biber ne istiyosan ek. gözüne nasıl güzel geliyosa o an kapat altını koy sofraya.


  • diggity  (14.09.13 02:07:34) 
Sucuğu koy tavaya, yağ koyma bir tarafi pişir, Cevir yumurtayi üstüne kir, yumurta da pişince ye. Afiyet olsun.


  • bir ileti paylastim  (14.09.13 02:07:41) 
yoksa sen de "ay ben yumurta kırmayı bile berecemeeem. eeaannem yapar heap!" gillerden misin :((

ocağın altı kısık olsun. çok açma ki üstü pişmeden dibi yanmasın. yavaş yavaş kızarsın. sucuklar için de sakın uzun süre bekleme taş gibi olurlar. rengi hafiften değişirken çevir diğer taraflarını ve yumurtayı o dakika kır.
  • kmtetrfn  (14.09.13 02:09:48 ~ 02:11:14) 
ilk yapışımda önce yumurtaları sonra sucukları atmıştım, olmamıştı.
bu da böyle bi anım.

  • doxanikee  (14.09.13 02:11:02) 
Sucugu yikamak, tavaya su koymak gibi ham ervahlik yapma. Bir ileti paylastim in anlattigi en iyisi. Varsa sucuklari atmadan once azicik tereyag ekle.


  • dark dante  (14.09.13 02:21:24) 
sucukları dilimle, yumurtaları hazırla, tavaya yağ koy.
yak ocağı, kullandığın yağ margarinse erit, sucukları koy.
bir yüzleri pişsin hemen çevir üstlerine yumurtayı kır sonra sucukları yumurtaların üstüne çıkar ki yanmasınlar.
çatalı yumurtaların arasında gezdir üstü çiğ kalmasın.

sucuklar ne kalın dilimlensin ne de ince,
ekmekle yiyeceksen yumurtaların sarılarını dağıtmanı tavsiye etmem ama beyazlar iyi pişsin. bu yüzden dediğim gibi beyazları çatalla karıştır.
tuz ve baharat senin zevkine kalmış.
ocağı çok açma, elin biraz çabuksa orta ateş iyidir.

ekleme: tek elle yumurta kıracak kadar tecrübeli birisiyim. (bkz: #36615132)
  • buzdagi  (14.09.13 03:13:18 ~ 03:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.