[]

Şimdi şöyle yapsam...

Şimdi ben hayvanları çok seviyorum, hep köpek beslemek isterdim ama kedim var. neyse konu bu değil.

ben 1,5 yaşındaki kedime bir arkadaş istiyorum. kısırlaştırılmamış, erkek kendisi. ama aileyi buna ikna etmek zor. anca zorla getirmem lazım ki reddedemesinler.

şimdi düşüncem şu ki yardıma ihtiyaç duyan sokak kedilerinden birini sahiplenip aileye bunu sokakta buldum bırakamadım diye yutturmak. evdeki eleman kucak delisi hiç tırnak çıkarmayan uysal ötesi bir hayvan. rahat geçinir mi yeni gelme ihtimali olan elemanla acaba? bize karşı huyu değişir mi?

hani yakınlarınızda vardır, en fazla 1.5-2 aylık yardıma muhtaç bir kedicik, sütten kesilmiş olması önemli tabi ama günde bir iki kere sütle beslemek gerekiyorsa işim elverdikçe onu da yaparım, Ankara'dayım. bir tık ötenizdeyim. sokağa gitmesinler, bize de gelebilsinler :)

 
ya ben de ona baktım ama sanırım özel beslenmesi gerekli o'nun, çok tatlı bir şey ama :/


  • passion rules the game  (13.09.13 20:18:13) 
maddi olarak yük olur mu(aşısı, kumu, yemi), kediyle ilgilenen kişiye zahmet olur mu(kum, mama alınması, yenilenmesi gerekecek, veterinere götürülmesi gerekebilecek malum) bunları da göz önüne alın, veterinerlerden de bulabilirsiniz sahiplenmelik yavru kedi


  • panthera onca  (13.09.13 20:32:03) 
masrafları düşündüm evet, çok da yük olmayacak. veterinerlerde pek rastlamadım, ilanları da takip ediyorum ama hani duyurudan biri çıkarsa daha rahat güvenebilirim diye buraya yazdım.


  • passion rules the game  (13.09.13 20:34:04) 
gittiğim 4-5 veterinerin hepsinde vardı benim, hasta olduğu için kafeste durduğunu sandığınız bir kedi sahiplenilmeyi bekliyor olabilir sorun derim, hem huyu suyu sağlığı hakkında da net bilgi verirler


  • panthera onca  (13.09.13 20:44:57) 
o kedi kendini kurtarmış artık. özel beslenmesi gerekmez. bence onu al. madem ankaradaymış. çok da tatlı.


  • mea maxima culpa  (13.09.13 20:49:29) 
o kediyi sorayım o zaman, sütten kesilmişse ve erkekse eğer tadından yenmez geçinir giderler.

veterinerlere de soruşturayım bir, teşekkürler.
  • passion rules the game  (13.09.13 20:52:37 ~ 20:52:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.