[]

Bilekte oluşan kitle gibin bişi

Selamlar,

Biliyorum doktora gitmem lazım ama önce bir sorayım dedim.

ben bundan üç hafta önce mal gibi merdivenlerden yuvarlandım. Doktora gittim. Doktor, bandajı bile çıkartmadan şöyle bi baktı. Röntgen istedi, kırık çatlak yok dedi, bileklik verdi (hani şu uzay botu gibi olan sert bilekliklerden) bi ağrı kesici bi sprey. onları anca bi hafta kullanabildim. dün bi baktım düşerken merdivene çarpmış olan bileğimde elle basınca hissedilen ve acıyan nohut büyüklüğünde bir sertlik var.

Hayır şimdi doktora gitcem ama doktor bana ilacı kullanmadığından olmuş bu der miydi? ağrı kesici ya da ağrı kesici sprey o sertlikleri dağıtır mıydı? Yoksa bu çarpmanın etkisiyle oluşmuş bambaşka bir şey mi?

tenk yu

 
o bir ödem olabilir. hele ki bastırdığında ağrı-sızı hissediyorsan çok tehlikeli. hemen doktora koş bir baktır acilen.


  • trawmatolog  (30.03.09 14:22:30) 
ayak bileğin mi? burktuysan o şişlik baya bir süre kalıyor. yani normal olabilir. ama yine de bir görün tabi.


  • likeinme  (30.03.09 21:18:22) 
bende benzer bir olay, ki büyüklüğü nohuttan biraz daha büyüktü 1 sene kadar durduktan sonra kendiliğinden gitmişti. semptomlar da tam dediğin gibi idi.

ben umursamaz adamın, önceki aylarda geçer diye sallamadım. sonra ulan 1 sene oldu doktora gitsem mi derken de geçti. :)
  • delikan76  (31.03.09 02:56:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.