[]

becerikli insan arayışı

şimdi arkadaşlar derdim bi garip! nasıl anlatsam bilmiyorum...

teknoloji fakiri bi insanım o yüzden büyük yardımlarınıza ihtiyacım var. bir yatırım yapmayı düşünüyorum bunun için de bana çizim konusunda yardımcı olucak bi arkadaşa ihtiyacım var. bu arkadaştan isteğim bnm aklımda yarattığımı çizebilme becerisi.... böle çizim dediysem masa sandalye fln değil animasyon karakteri gibi bişi.... bu 1. sorum var mıdır böyle yetenekli tanıdıklarınız?

ikincisi bu arkadaşla nasıl bir anlaşma yapmalıyımki bu yaratılan animasyon karakterinin hakları bende olsun??

 
karşılıklı olarak iş sözleşmesi imzalarsınız. içeriğe bu maddeyi koyarsınız. eğer ihlal ederse dava açabilirsiniz böylece.


  • zener  (30.03.09 11:56:32) 
peki ama "sen bişi yapmadınki sadece anlattın bana şöle olsun böle olsun diye herşeyi ben çizdim" demezmi sonra bu adam bana??
mesela gidip bu çizilen şeyin haklarını satın almak lazımmıdır acaba?

  • whatever tomorrow brings...  (30.03.09 12:23:25) 
ya bide bu işin hukuki kısmı onlar bi şekilde halledilir ok ama ben ilk başta kimi bulmalıyım bu işi yapmak için?


  • whatever tomorrow brings...  (30.03.09 12:25:06) 
Türk Patent Enstitüsü bu konuda size hizmet verir. markalaşmak gibi bir fikriniz varsa çizim ile birlikle markanın da haklarını alabilirsiniz.


  • zener  (30.03.09 12:26:34) 
üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde okuyan ya da bu okullardan mezun öğrencilere ulaşabilirsiniz.


  • zener  (30.03.09 12:28:40) 
ya hic kafam arimasin dersen ailede illa vardir bir tane guzel resim cizen... abla kardes kuzen familyasindan... ona rica et yaptir on cizimini, sonra onun uzerinden baskasina duzelttir... boylece elinde senin de somut olarak haklarini iddia edebilecegin bir sey olur;)

yoksa hagaden "sen bisi yapmadin sadece anlattin ooo sari cizmeli memed aga" kontenjanini kullanabilir arkadas;) zaman kotu di mi...
  • les  (30.03.09 12:55:02) 
iletişim bilgisi bıraksaydınız keşke.


  • plainwalker  (30.03.09 13:06:39) 
ankara'daysanız tasarımhane'ye gidebilirsiniz. tabi aradığınız beleş bir iş değilse.


  • kediebesi  (30.03.09 13:27:24) 
@les ailede cidden hiç öle becerikli bi insan yokkii.. bizim aile daha çok hesap kitap ticaret insanlarıyla dolmuş! :(

@plainwalker: haklısın iletişim bilgisi bırakiyim cidden sine.tr@windowslive.com
ama burda herkes ortaya bişey katıyo daha verimli oluyo bence o yüzden duyuru tipini soru olarak seçmiştim.

@kediebesi : beleş bişi düşünmüyorum. ücreti verilicek tabikii. anlaşmalardan patentlerden bahsediyoruz azıcık tasarruf ediyim beleş yaptırıyım dersem sonra bi ton iş çıkar başıma.
  • whatever tomorrow brings...  (30.03.09 14:08:24) 
iletişim bilgisi yanlış olmuş çok pardon.

doğrusu: sinem.tr@windowslive.com
  • whatever tomorrow brings...  (30.03.09 14:10:06) 
sözlükten varosozkurdela tam aradığınız adam. olayı bu. hem de çizim dehası. mesaj atın.


  • dehri  (30.03.09 15:20:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.