[]

Başka ülkelerde yaşamış/yaşayan insanlar neden Türkiye'ye dönmek istiyor

ya da Türkiye'yi cazip görüyorlar. Herkes olmasa bile çoğu böyle gibi sanki. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aranızda var mı böyle?




 
çünkü pek çok insan tanıdığı, bildiği, iklimine alışık olduğu, ana dilinin konuşulduğu topraklarda rahat eder.


  • dehri  (12.09.13 22:22:28) 
orada herhangi biri olmak yerine buraya gelip artistlik yapıyorlar işte. cvleri ilgi çekiyor burada. üst sınıf insan muamelesi görüyorlar. orada kendi vatandaşları varken türkiye milyarderlerinin oğlunu, kızlarını kayıran yok. onların pohpohçuları burda.


  • kirazıseviyorum  (12.09.13 22:26:29 ~ 22:26:47) 
gurbete gidiyorum kafasiyla gidiyorlar. orada ne Hadar basarili olurlarsa olsunlar lan simit beyaz peynir yok diyorlar insanlar turkiye'de cok sicak bilmem ne diyorlar vatanim da vatanim diyorlar. vs.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (12.09.13 23:15:30) 
Sahsen ben ve en yakin 4-5 arkadasim yurtdisinda yasiyoruz, hepimiz de 2008-2009 doneminde ciktik Turkiye'den. Aramizda su an icin bi kisi bile temelli donmeyi dusunmuyor. Hatta cevremizde tanidigimiz, bildigimiz diger Turklerin de buyuk bi kismi Turkiye'ye donmeye pek sicak bakmiyor.

Lafin kisasi kastettigin hangi cogunluk bilemiyorum ama benim cevremde aksi yonde bi gorus agir basiyor.
  • o s c a r  (12.09.13 23:16:48) 
Tanıdığım 5 kişi var yurt dışında yaşayan, hepsi de o kadar mutlu ki burdan kaçıp kurtuldukları için.. Bırak buraya geri dönme isteğini, Tükiye'yi terketmenin verdikleri en doğru karar olduğu konusunda hemfikirler diyebilirim..


  • machine head  (13.09.13 00:35:57) 
benim gördüğüm bu şekilde düşünen insanlar, türkiye'de hiç yaşamamış, buranın ve burda yaşamanın ne halt olduğunu bilmeyen, sadece tatilden tatile deniz kıyısı şehirlere gelen gerek Türk, gerekse yabancı insanlar. ama burada bir süre yaşamış olanlar, ellerinde buradan kaçıp gitme imkanı varken burada kalmanın akıllıca olmadığını biliyor.


  • letheavendangered  (13.09.13 01:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.