[]

Football manager oyununda takım takım geziyor musunuz?

kariyer icin basladiginiz ve gercekci olsun diye kesinlikle hilesiz oynadiginiz bi oyunda, kademe kademe kasıp iyi basarilar yakalamaniza ragmen baska takımlardan bir turlu teklif gelmedigini dusunun. her sezon sonu menejerlik koltugu sallatida olan takimlara kendiniz teklif goturur musunuz yoksa size teklif gelmesini mi beklersiniz?

gercekci olma acisindan baktigim zaman bi menejerin gidip baska bi takima teklif goturmesi cok ciddiye aldigim bi sey degil. sizce nasıl?


 
çok oynamadım, en uzun oyunum 4-5 sezondur. başladığım takımda bitiriyorum hep.


  • king lizard  (12.09.13 22:20:15) 
en uzun fm 2007 oynadım, onda teklifler geilyordu bol bol. sadece fener boştayken fenerli olduğum için ben kendimi önermiştim takıma. çok da gerçek dışı denemez yılmaz vural alenen fener ve milli takıma yanlamıyor mu sanki :)


  • sabenburak  (12.09.13 22:24:08) 
tek ülkeden bütün ligleri açıp bütün kariyeri tek bi takımda yürütür ve bitiririm. olaya ortadan girince zevk alamıyorum. en baştan başlamam lazım yoksa olmaz.


  • l ikta  (12.09.13 23:07:33) 
Başladığım takımı ne olursa olsun bırakmam. Milli takım gelirse şimdi Fatih Terim'in yaptığını yapıyorum.


  • homo sapiens gotgobekus  (12.09.13 23:08:44) 
Bir ligde bir müddet oynadiktan sonra sıkılıp başka liglere gecerek takim takim dolastigim oluyordu (koltugu boşalan kuluplere basvuru yaparak) ama belli bir müddetten sonra oyuncular yaşlanip, tanidik adamlar bitince, regenlerden bi genc kadro yapmadiysan elinde yaşli oyuncularla kaliyosun. En uzun oynadigim ise 9 sezon beşiktaş'tı. Onda da surekli genc oyuncu aldigim icin onlari yetistirme motivasyonuyla oynamistim.


  • sAINT  (12.09.13 23:43:34) 
ya denizlispor ile başlarım ya da yıl sonunda ligden düşeceği tahmin edilen takımlardan biriyle başlarım. kovulana kadar devam ederim ama istifa etmişliğim de vardır. takımlardan teklif gelmesini bekliyorum ; milli takım için add manager da yapmam ; onu da sabırla beklerim.

genelde oyunlardaki medyanın sezon sonu düşeceğini düşündüğü takımları alıp ucuza veya bedavaya oyuncular alıp kendimi ispatlamaya çalışıyorum. fm 2007'de denizlispor , diyarbakırspor , sivasspor , beşiktaş + milli takım şeklinde bir kariyer yapmıştım. ucuz ama kaliteli oyuncu bulup pahalıya satma stratejim vardır ; 15 sezonu rahat bulurum aynı oyun içinde.
  • montauq  (13.09.13 00:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.