[]

ahmet atakan'ın ölümü

videoyu izliyorum. sanki 1-2 katlı bir binanın çatısından yola düşmüş gibi görünüyor. sonra akrep, kendisini hedef alarak gaz kapsülü fırlatıyor gibi videoda.

kendisinin ölüm sebebi tam olarak nedir acaba, bileniniz var mı? kimi kaynaklar yüksekten düşmeye bağlı omurilik kırılması vs diyor (otopsi raporu bu yöndeymiş - ne kadar güvenebilirsek artık), kimi kaynaklar gaz kapsülü sonucu diyor. diğer iddia, polisin attığı gaz kapsülü sonucu çatıdan düştüğü yönünde. başka bir iddia güneş paneli atmaya çalışırken aşağı düştüğü yönünde (nasıl düşecekse artık).

kime inanalım?

 
kimseye inanma şu aşamada. olay netlik kazanmadığı sürece her kafadan bir ses çıkacaktır. polis destekçileri kendi kendine öldü diyor. gezi direnişçileri polis gaz kapsülü sıktı diyor. ikisi için de kesin bir kaynak yok.

kesin olan bir şey var bu çocuk bu olaylar yüzünden öldü. öyle ya da böyle; otorite onu öldürdü.
  • himmet dayi  (11.09.13 23:40:23) 
dünün en beğenilenlerinde otopsi raporu ile ilgili bir şeyler var. bakabilirsin.


  • zazazaraeta  (11.09.13 23:42:16) 
polise güneş paneli atarken düştü senaryosu=tam bir orantısız zeqa. iq level -110, sanki adam gözüyle görmüş bir de öyle emin konuşuyor. birinin vebalini almak bu kadar kolay olmamalı. ayrıca hiç de bilinçliymiş gibi durmuyor düşerken ki kafası hariç hiçbir yerinde kırık da yok bilimsel olarak mümkün değil bu. gerçek ortaya çıkar umarım ama bu gerçek ne derece güvenilir olur orası da ayrı mesele, adalete inanan kaldı mı ki.


  • feykalade  (12.09.13 00:04:20 ~ 00:04:35) 
Güneş panelini atmaya çalışırken düştüyse güneş paneli nerede? Panel nasıl düşmemiş? Diyelim ki; çatıdan düştü,durup dururken kim çatıdan düşüyor?Ayağı kaysa,o şekilde düşen adam direk kafa üstü mü düşer?


  • verbanadüşlerimi  (12.09.13 00:38:06) 
insanlar hırsla ya polis yaptı diyor ya da zaten esatçıymış iyi olmuş diye karşı duruyor. polis yaptı diyenler 100% deliller gelse de bunun polisin yapmadığını kabul etmez. yahut polisin yaptığı %100 kesinleşse de iyi olmuş diyenler iyi yapmış derler bu sefer. o yüzden kendin yorumla görüntüleri. bence düşerek ölmüş. bir üstteki arkadaşın eklediği videoda görüldüğü üzere düşmeden önce ateş edilmiyor. otopsi raporuna da birkaç bağımsız doktor yüksekten düşme belirtileri demişti.


  • orhan tv  (12.09.13 03:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.