[]

Tüyap'tan (Beylikdüzü tarafındaki son metrobüs durağı) Sabiha Gökçene gidiş

Merhabalar,

İstanbulun bir ucundan diğer ucuna yapmak zorunda olduğum bu yolculuğu, malesef yeterince hızlı katetmenin yolunu bulamadım. Arkadaşlarımdan gelen bir alternatif:

Tüyap'tan metrobüse binip söğütlüçeşmeye kadar metrobüsle gelmek.
Ordan kadıköy metrosuna binip kartal da inmek.
Ordan da taksiyle sabiha ya gitmek.

Bu yolculuğu yarın akşam yapacağım, saat 19.30 gibi Tüyap tan bineceğim. Uçağım 22.25 te, yani 21.45 gibi en geç taksiden inmem gerekiyor.

Sizce bu yolculuk ne kadar sürer? Başarma olasılığım nedir? Alternatif güzergah önerebilir misiniz?

Sadece parça parça yardımcı olabilecekler de beni çok mutlu eder. Mesela Tüyap tan Söğütlüçeşme ne kadar sürer? ya da Tüyaptan Avcılar, avcılardan mecidiyeköy gibi parçalar da işime yarar.

Şimdiden çok teşekkürler, ankaralı bu kardeşinizi uçağına yetiştirmeniz ümidiyle..

 
beylikdüzü tarafını tam bilmiyorum ama mecidiyeköy'den metroya aktarma yapıp 4 levent'te e-3 hattına geçmek de bir çözüm. trafik bazen çileden çıkartıcı oluyor hele hele o saatlerde yoğunluk fazla olabilir.

bir de uzunçayır'dan havataş'a binmek çözüm olabilir. geçen sene trafikle boğuşuğ da sarıyer'den 4. levent'e 1 saatte gelemediğim bir gün zar zor metrobüse geçip oradan da havataş'a binerek baya rahat yetişmiştim.
  • mvltyldz  (11.09.13 22:43:36) 
www.istanbul-ulasim.com.tr
şu elinizin altında olsun da bi.

  • hjarteblod  (11.09.13 22:53:08) 
19.30da o uçağa yetişemezsin.


  • melancholyman  (12.09.13 10:35:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.